искам да попитам колко киограма може да тегли kawazaki kfv 650 става вапрос за ремарке
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колко килограма може да тегли kawasaki kvf 650?
Свий
X
-
От: Колко килограма може да тегли kawasaki kvf 650?
Зависи.Ние сме качвали предните гуми на едно работно върху задницата на друго и го теглихме, завиваше трудно защото предницата се вдигаше.Това е пак един вид претоварване.Иначе главно ремъка ще си замине първи.Аз с кинг-а съм теглил бус зимата и нямаше проблеми така ,че няма от какво да се притесняваш
Коментар
-
От: kawaSaki kvf 650
1.По първия въпрос, мирис на запалена гума или изкипяване на водата(антифриза) или некои доста неприятни звуци които иначе ги няма при нормална употреба.Първоначално публикуван от mi6el Преглед на мнениеВсъщност ми е интересно при автомаците, по какви признаци може да се разбере, че АТВ-то е претоварено ?
Кой ще е първия възел които ще се предаде ?
2.По втория:
Ами всъщност може и да не е само ремъка, зависи от състоянието на АТВ-то, може и каре на кардана, некое от предаванията(предно, задно) зависи колко и как са включени, на некои по стари BPR-и съм виждал и счупени ремъчни шайби на вариатора и усукани кардани, прегряването му със всичките последици(може би това е най-неприятното), но ако е сравнително ново и подържано най-вероятно ремъка.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар