Обява

Свий
Няма добавени обяви.

UTV Racing. Може ли да се организира и в България?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• UTV Racing. Може ли да се организира и в България?

В последно време много се говори за тези атрактивни машини. Не чак толкова бързо, но и те като АТВ-тата започнаха да се увеличават като бройки. Може би заради цената им която минава 20,000лв, а може би и заради хората които ги купуват.
    Но според мен мисля че е краино време да се пробва някои да ги убедини и направи едно пробно "състезание". Мисля че ще има учудващо голям брои от тези машини!
    Гледам по различните интернет плейяри че се организират различни състезания, ето и част от тях:

И познатото ни ендуро само че по Американски:

Мисля че доста лесно може да се организира едно "ендуро състезание с UTV"

От: UTV Racing. Може ли да се организира и в България?

A ако си мислите че немогат да скачат, се лъжете!

Коментар

Наистина много атрактивни машини и едно състезание би било страшно забавно, но лично според мен все още няма кой да се наеме с тази задача въпреки, че в България има отлични условия.
      Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Мисля че 10-тина такива машини биха могли да се съберат и съм сигурен че ще се получи много атрактивен клас в МХ.Десо може би е хубаво да направим някаква анкета и ако има интерес аз бих могал да говоря с Богдан за догодина да го допусне в неделния ден-примерно един манш в паузите.Ако нее съгласен може да си го направим съмостоятелно само да има желаещи.
        crazyfox.bg@gmail.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X