Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

  Здравейте,

  тук Ви представям оръжеен магазин "Армс-бг" ООД!!!


  Намира се в София на ул. "Цар Самуил" 93 между бул. "Тодор Александров" и ул. "Пиротска" . По- голяма част от продуктите, които предлагаме може да разгледате и поръчате от нашия on-line магазин - http://arms-bg.com. Разработваме го и продължаваме да го запълваме! В него може да намерите оръжие, ножове, оптични прибори, екипировка, прибори за оцеляване и други интересни неща, които ще бъдат увеличавани с времето. За да избегнем недоволство, искам да ви предупредя, че не отразяваме в сайта наличността на продуктите за момента и ще бъде най - добре преди да се разходите да се свържете с нас по телефона, ел. пощата, скайп или фейсбук.

  Надяваме се да Ви бъдем полезни!!! И ще се радваме на ваши мнения, препоръки и критики!
  Също така при нас се организират курсове на боравене с оръжие, както и курсове за ловци.

  Искам да кажа, че всички колеги в форумът OFFRoad-Bulgaria ще ползват от 5 до 10 % намаление зависимост от продукта, който желаят.

  Работно време:
  понеделник - петък: 10:00 - 19:00
  събота: 10:00 - 17:00

  Денонощна поръчка на адрес: http://arms-bg.com, на нашите телефони и електронна поща!

  С уважение,
  ARMS-BG

 • #2
  Първоначално публикуван от arms-bg Преглед на мнение
  Искам да кажа, че всички колеги в форумът OFFRoad-Bulgaria ще ползват от 5 до 10 % намаление зависимост от продукта, който желаят.
  Как се определя кога отстъпката да е 5 или 10% ?

  Просто ме интересува дали отстъпката е според артикула. Примерно - огнестрелно, газово, въздушно, хладно оръжие или е по преценка на продавача. Примерно - Ааааа, за тва ли ? Ами 5% е отстъпката точно за точно за тоя модел...
  Последно редактирано от silverfox; 08-02-13, 22:48. Причина: Сливане
  О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

  Коментар


  • #3
   От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

   Здравейте колеги,

   ами по принцип гледаме да правим колкото можем по - голяма отстъпка, но има продукти, на които просто няма как да правим такива и затова са по - малки.

   Поздрави,
   Армс-бг

   Коментар


   • #4
    От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

    Здравейте колеги,

    Искам да ви споделя, че получихме нови за нашия пазар ножове на фирмата Kizlyar Supreme , която не трябва да се бърка с Кизляр Русия. Всъщност доколкото разбирам явно нещо там са се разделили и в новата фирма участват повечето инженери и дизайнери от старата, само че поне по мое мнение тези ножове са доста по - добре направени, ползват по - добри материали и технологии и са по изпипани. Това са моделите, които са в нашият сайт и магазин, които може да дойдете да видите и на място.

    Също така имаме нова доставка на екипировката на Maxpedition! За тях няма да говоря, всички знаете какво качество са!

    Също така вече тествани и определено бих казал много добри са продуктите на Nikwax за поддръжка на екипировката, обувките и дрехите с и без мембрани. Определено препоръчвам и бих дал максимална оценка за тях, аз мисля, че на повечето от вас също им е ясно това!

    Нова доставка имаме и от ножовете на FOX.

    Също така ще се радваме ако ни харесате страницата у фейсбука - там също гледаме да сме актуални и да показваме какво ново имаме в магазина! Всичко най - добро !

    Не забравяйте, че за всички от форума има и отстъпка.

    Поздрави,
    Екипа на Армс-бг

    Коментар


    • #5
     От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

     Кога ще имате в наличност въздушни пушки Big Bore ?
     О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

     Коментар


     • #6
      От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

      Ами те нямат, аз щях да купувам от тях. Проверяват, какво има при вносителя и така... Имаше тогава 9мм, 45 кал. и 50 кал., заръчваш я и ти я носят. Нещо се отказах аз обаче. Скъпо ми се струва около 1500 лева за въздухарка /1300 са и 200 за помпа.../ Най-ефтино за Бг е 9мм, че има боеприпаси, а и на нормални цени. Пиши ако вземеш, че все пак ми е доста интересно.

      Коментар


      • #7
       От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

       Ами предполагам до 1-2 месеца ще ги има отново, веднага като дойдат ще пиша тук във форума!

       Коментар


       • #8
        От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

        Здравейте колеги,

        тук искам да ви покажа тези остриета и ножове на Андрей Сандер, може и да ви харесат и да имате интерес.

        Също да споделя, че получихме ново зареждане от екипировката на Helikon-Tex , като получихме и дънков модел на новият им панталон UTP.

        Искам да Ви помоля нещо!
        Предстои ни ходена на изложението в Германия IWA Show 2013, та исках да ви помоля, ако имате интерес и знания за някоя добра фирма, която тук не се внася за да се свържем с тях и евентуално да ги внесем, става въпрос за всички интересни продукти, които се сещатe.
        Ще ви бъдем благодарни!

        Поздрави,
        Армс-бг

        Коментар


        • #9
         От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

         Здравейте колеги,

         Получихме няколко модела на Sumatra в калибър 5.5 и 6.35, както и калибър 9мм на Big Bore. Ако имате някакви въпроси не се притеснявайте да питате.

         Поздрави,
         Армс-бг

         Коментар


         • #10
          От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

          Първоначално публикуван от arms-bg Преглед на мнение
          Здравейте колеги,

          Получихме няколко модела на Sumatra в калибър 5.5 и 6.35, както и калибър 9мм на Big Bore. Ако имате някакви въпроси не се притеснявайте да питате.

          Поздрави,
          Армс-бг
          Кой точно модел имате на Big Bore 9мм ?
          Продават ли се помпи за зареждане и на каква цена ?
          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

          Коментар


          • #11
           От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

           http://arms-bg.com/%D0%B8%D0%BD%D1%8...-utp-pant.html

           От това кой е най-големия Ви размер?

           Коментар


           • #12
            От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

            А имате ли налични от ризите с къс ръкав на Helicon-tex defender т.е. тези http://www.helikon-tex.com/KO-DES-CO?

            Коментар


            • #13
             От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

             Здравейте колеги,

             колега "droba" имаш ЛС .

             колега "Morskia" в момента от тези дънки най - големия размер ми е Xl - 36/32, по принцип имат размери до 4XL, но за съжаление в момента им свършиха, защото им е нов модел и доста бързо се изкупи от такива като нас. Надявам се скоро отново да го имат наличен, ако искате ще пиша отново, когато ги имаме отново наличен.

             колега "Killyou" това им е нов продукт и от скоро е на пазара вече. При следващата поръчка ще ги поръчаме и ще ги имаме налични, това предполагам ще бъде до няколко седмици. Ще пиша веднага, когато ги получим.

             Ако искате може да ми оставяте телефон за връзка и като получа това, което искате ще ви се обаждам веднага.

             Поздрави,
             Армс-бг

             Коментар


             • #14
              От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

              Първоначално публикуван от arms-bg Преглед на мнение
              Здравейте колеги,

              колега "droba" имаш ЛС .

              колега "Morskia" в момента от тези дънки най - големия размер ми е Xl - 36/32, по принцип имат размери до 4XL, но за съжаление в момента им свършиха, защото им е нов модел и доста бързо се изкупи от такива като нас. Надявам се скоро отново да го имат наличен, ако искате ще пиша отново, когато ги имаме отново наличен.

              колега "Killyou" това им е нов продукт и от скоро е на пазара вече. При следващата поръчка ще ги поръчаме и ще ги имаме налични, това предполагам ще бъде до няколко седмици. Ще пиша веднага, когато ги получим.

              Ако искате може да ми оставяте телефон за връзка и като получа това, което искате ще ви се обаждам веднага.

              Поздрави,
              Армс-бг
              Благодаря за бързия отговор, ще следя сайта, за да не ви ангажирам допълнително със мойте проблеми. Благодаря пак.

              Коментар


              • #15
               От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

               Мерси за отговара! Ще чакам за 4XL - черни ако може или цвят каки ако има също.

               Коментар

               Активност за темата

               Свий

               В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

               Най-много потребители онлайн 5,688 в 05:12 на Днес.

               Зареждам...
               X