Ford focus 1.6 tdci 2007г. Намирам се в казус. Имобилайзера спонтанно е дефектирал и една сутрин не можах да запаля, няма връзка между ключа и стартера(поне това е работната версия за момента), един ключ имам. Успях да закарам колата до един сервиз, тогава си мислех че проблема е електрически - със стартера но се оказа в електрониката на имобилайзера и от сервиза не могат да помогнат, дори са звънели вече те, на двама електрончици от града, и са им отказали. И ситуацията е, че имам кола извън движение в сервиз, който не може да я оправи. Някакви идеи?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ford Focus mk2 ремонт на имобилайзер, Варна
Свий
X
-
Трябваше да направя снимка на грешката но не направих. Първо даваше Engine system fault, след това при опитите да запаля колата откачих и закачих акумулатора и изчезна тази грешка, не се появи друга но друг ефект нямаше, пак стартера не реагираше, а червената лампа на имобилайзера мига когато въртя ключа. При свъзрана диагностика от сервиза ми казаха че пише - Проблем с имобилайзера.Последно редактирано от atom3; 20-04-22, 11:50.
Коментар
-
Късно виждам темата.Нали знаеш че форд имат много екстри и възможности. Имаш процедура за обучение на фабрични дистанционни и имобилайзери .....просто я потърси и изпълни.
За нея ти трябва мастер ключа с имобилайзера ....с него може да нацъкаш колкото ключа и дистанционни искаш...е...има ограничения в бройката все пак.
Ако ли не,инсталираш си форскан за Мазда и форд и манипулираш всичко де е по форда ,само 327 ако ползваш през обд-то да е оригинален и да поддържа двата протокола.
Ако си в Пловдив,мога да помогна... Варна ми е далеч в момента...
Онзи ден си правих нов ключ с имобилайзер и дистанционно ,че стария се износи и не отключваше предния капак.
Само заготовката 30 лв.останалото от мен.Даваш на контакт няколко пъти,пускаш мигач ,пак цъкаш контакта,натискаш спирачка и колата почва да мига....и следваш процедурата ...потърси я в нета...
Можеш да видиш и колко имобилайзера има записани в паметта....и колко дистанционни.
И тея неща не стоят в ЕКУ-ТО на колата а в отделен модул,моята имаше 12 модула и всеки комуникира с ЕКУ-ТО....по IC2 май беше при форд.Последно редактирано от Roninn; 01-05-22, 20:15.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар