И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Жена която да те допълва, която да те вдъхновява и подкрепя!
Аааааа, за секс ли става дума? Ми то до 21 години 90% са добри, а от 40 години 90% не са добри. А като започнат да си запасват гърдите в анцуга, ще имаш цялото време на света за хобито си.
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Чашка С на сутиена задълже и да е красива.Другото.....на заден план. Това в кръгана шегата, а иначе сериозно: Жената трябва да е винаги, ама винаги на ниво и щом само ти хвърли един поглед да започне нещо в теб да се надига-а-а-а-а....
Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw
Хубави. Това включва всичко, казано досега. И което ще се каже впоследствие.
Чужди + всичко казано досега.
Макар че, в този ред на мисли се сетих за един виц:
" - Жена, срам не срам, @бе ми се нещо чуждо.
-А тая п2тка да не е на майка ти бе, простак!"
Коментар