Първото ми атв беше Hонда ТРХ300ЕХ,за 2 месеца ми омаля и взех Сузи ЛТЗ 400 и то ми омаля и от седмица съм собственик на РенеГадна машина,ако и тя ми омалее не знам какво ще правя
Не е важно да влагаш чувства, важното е да чувстваш влага...
Първото ми атв беше Hонда ТРХ300ЕХ,за 2 месеца ми омаля и взех Сузи ЛТЗ 400 и то ми омаля и от седмица съм собственик на РенеГадна машина,ако и тя ми омалее не знам какво ще правя
След ренегада си вземаш, това.
Последно редактирано от DIMILIEV; 15-09-11, 12:11.
Причина: неможах да кача снимка.
При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!
След ренегада си вземаш това.
Прикачени файлове
При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!
Човече не е нормално АТVтата да ти умаляват за 2 месеца, отиди на доктор сигурно страдаш от гигантизъм.
В гора без телефон, като в пустиня без вода! :lol:
Човече не е нормално АТVтата да ти умаляват за 2 месеца, отиди на доктор сигурно страдаш от гигантизъм.
Едно атв може да ти умалее не само на габарити а и от към мощност. Познавам деца на по 11-12 години които си "играят" и цедят двигателя до край на атв като ТРХ300 !
Коментар