Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акумулатор за атв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Акумулатор за атв.

Здравейте.На атевето ми акумулатора "умря" от раз.Машинката е Кавазаки 650.Търсих тук,там но нещо все размерите са различни.Имате ли някаква идея какъв и откъде.Или оригинален от Еди мотоцентър но цената е 250лв.

До: Акумулатор за атв.

градски, дай малко параметри

размери, волтаж, амперчасове..
    ляводесен..

все може да се измисли алтернатива

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
      градски, дай малко параметри

размери, волтаж, амперчасове..
      ляводесен..

12волта 12 амперчаса като седна на атевето +са ми е от ляво (размерите не ги помня)а акумулатора не ми е под ръка да меря.Лошото е че умувам вече един,два дена а атеветката бездейства(а покрай нея и аз)а времето е идеално.Утре имам и без туй малко работа в Пловдив и май ще отскачам до Кавазаки за оригинален.

Коментар

250 лв. за акумулатор. Щом ще идваш в Пловдив ми звънни утре и ще ти кажа от къде да си вземеш по ефтин. тела ми е 0898654665
        Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
        Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Първоначално публикуван от kerkelov Преглед на мнение
          250 лв. за акумулатор. Щом ще идваш в Пловдив ми звънни утре и ще ти кажа от къде да си вземеш по ефтин. тела ми е 0898654665
          Благодарско но бях в Пловдив до обед и взех вече.Най случайно спрях до един магазин за мотори имаха пък точно такъв размер за 120лв.Сигурно има и по евтино но на фона на 250 ми се стори добре Но все пак още веднъж мерси.

Коментар

Първоначално публикуван от Немезис Преглед на мнение
            Благодарско но бях в Пловдив до обед и взех вече.Най случайно спрях до един магазин за мотори имаха пък точно такъв размер за 120лв.Сигурно има и по евтино но на фона на 250 ми се стори добре Но все пак още веднъж мерси.
            Повече от 35 не би трябвало да е.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Възможно е.(пък ако бях получил и информация откъде може да се вземе на тия пари)Но все пак моя размер беше малко специфичен и съм доволен че намерих що годе приличен гелов акумулатор.Пък и как хубаво пали с него ееехе.

Коментар

късно видях темата. Иначе - магазините за електронни части, не за автомобилни или мотоциклетни.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                  ..
                  не е прилично да се самоцитира човек, ама освен това е и късно вече...

нейсе..

Коментар

точно - повече от 35 не трябва да е. сори, и аз видях късно темата, но ... за следващия път се надявам да не давате по 120-250 лв за акумулатори

Коментар

късно видях темата. Иначе - магазините за електронни части, не за автомобилни или мотоциклетни.
                      Би ли споделил алтернативата на акумулатор за мотоциклет от мотоциклетен магазин ?

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
                        Би ли споделил алтернативата на акумулатор за мотоциклет от мотоциклетен магазин ?
                        същата работа. Продава се под кодовото название "херметичен оловен алумулатор ХХ волта, УУ амперчаса, примерно за UPS" и струва народни пари.

Коментар

За юпиеса е малък.Има и по-голями но те пък ми идват високи.А местото там е такова че няма начин за "побългаряване"

Коментар

Аз си взех от Конрад, 6 амперчаса мисля че беше, за 14 лева! Предишният /пак от там/ ми изкара 2 години и нещо !
                            2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                            Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                              Аз си взех от Конрад, 6 амперчаса мисля че беше, за 14 лева! Предишният /пак от там/ ми изкара 2 години и нещо !
                              Браво.Лошото при моя е че е минимум 12 амперчаса и както има една приказка размера има значение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X