Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся зим 350 информация

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся зим 350 информация

доста рядко влизам чата но обещавам да го снимам и да го пусна

Коментар

Първоначално публикуван от vesko_r1 Преглед на мнение
      доста рядко влизам чата но обещавам да го снимам и да го пусна
      А аз продължавам да чакам снимчици

Коментар

коства ми няколко месеца осем почти девет да го направя, но почти стана.
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от vesko_r1 Преглед на мнение
          ами аз продавам такъв зим,обаче е подобрен с двигател от ямаха ht660 1999 и е в топ състояние
          Колега дай най накрая цена за този твой звяр
          А не е лошо и някоя снимка

Коментар

От: Търся зим 350 информация

Здравейте незнам дали точно тук е мястото, трябва ми инструкция за Зим 350. Намерих една в руски сайт но неми дава да я сваля! Ако някой има информация нека да пише... благодаря!

Коментар

От: Търся зим 350 информация

Колеги, аз имах такова животно и го продадох преди доста време на един човек от едно пловдивско село, занимаващ се с лозарство - човека до ден днешен е много доволен. Потвърждавам разхода от по-горните постове, но проблем със съединителя никога съм нямал. Моето беше купено от Харков чисто ново и беше без прикачен инвентар. Мисля, че беше "фейслифтово" - с доста модернизирани габарити и задни стопове. Дву-цилиндров 350-кубиков двигател от ИЖ, с бобини беше запалването, а от към центровка беше с две чукчета, на които разстоянието трябваше да се наглася с дебелината на две ножчета за рязане на ампули и центровката беше перфектна. Проблема в началото беше , че блядовете бяха забравили да сложат зегерки на болтовете за реглажа на чукчетата и постоянно от вибрациите се разстройваше, но този проблем беше решен лесно Другото кото имах като дефект беше счупване на една контра=шпонка на едната полуоска, в следствие на дрифт с включен блокаж - разглобихме, изпилихме едно парченце закалена стомана и заспа. Относно гумите - задните мисля, че ставали от някакъв вид селкостопански самолети, а предните със сигурност са от руските мотори "Тула" - за джантите не съм сигурен дали са същите, но гумите да. Спирачната система беше маслена с помпа от жигула, без серво, барабанни накладки на 4-те гуми. 4бързи, 4бавни скорости и колкото напред толкова и назад. Уникална техника - аз го използвах основно за снегорин - закачах една пейка с ламарина отпред и си чистех улицата зимно време Що птърся в къщи дали не ми е останала техническата книжка, но мисля че я дадохме на купувача. Ако я намеря с удоволствие ще я сканирам за общо ползване.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X