Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda TRX 350 FUORATRX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda TRX 350 FUORATRX

Имам такова АТВ и съм доста доволен от него! Имали други участници във форума с такива атвета да споделят техните отзиви за това атв

От: Honda TRX 350 FUORATRX

Колега и аз имам такова. Но имам проблем със намирането на задни гуми 24x9x11. Знеш ли от къде мога да си намеря нови или втора употреба? Оказа се че такъв размер нови няма в нито една фирма в която търсих ("Боряна", "ЕМ КОМПЛЕКТ33", "GUMI-ONLINE").
    Иначе съм доволен от атв-то.

Коментар

Ilk,намерих гуми твоя размер на цена от 217 лева чисто нови.Пиши ми на ЛС за да не правя реклама.
      Симеон Симеонов - 0878666200
      Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
      Suzuki - A way of life

Коментар

Колега това цената на една гума ли е? Ако е за двете добре, но за една ми идват малко множко. Нов съм във форума и незнам как да ти пиша на ЛС!

Коментар

Цената е за една гума за съжаление.Всички хубави гуми почват от тая цена.Иначе си още нов във форума за това не ти е позволено да пишеш ЛС.
          Симеон Симеонов - 0878666200
          Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
          Suzuki - A way of life

Коментар

Благодаря за офертата. Гумите които гледах(MAXXIS,BKT) вървят около 130-140 лв. Ще търся такива!

Коментар

Колега благодаря ти че си отделил време да потърсиш гуми, но търся нещо до 140-150 лв за брой.

Коментар

Първоначално публикуван от ilk Преглед на мнение
                Колега това цената на една гума ли е? Ако е за двете добре, но за една ми идват малко множко.
                Има и на по-ниски цени и ако искаш ми драсни на скайпа aleks_4...
                SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Първоначално публикуван от ilk Преглед на мнение
                  Колега и аз имам такова. Но имам проблем със намирането на задни гуми 24x9x11. Знеш ли от къде мога да си намеря нови или втора употреба? Оказа се че такъв размер нови няма в нито една фирма в която търсих ("Боряна", "ЕМ КОМПЛЕКТ33", "GUMI-ONLINE").
                  Иначе съм доволен от атв-то.
                  Да вярно е проблем със задните но в ЕМ КОМПЛЕКТ има BKT по 135лева виж

Коментар

Обаждах се миналата седмица, казаха че нямат! Ще се обадя пак, може да са докарали, но не вярвам

Коментар

Като влезнеш в сайта мисля че пишеше че имат в наличност

Коментар

Клеги, търся и стопове за въпросното АТВ (HONDA FOURTRAX 350 FM).Някой ако знае къде мога да намеря в БГ, да помага. Има ги в ebay, но имам проблем с поръчването!

Коментар

След поредното обаждане в ЕМ КОМПЛЕКТ, ми казаха че нямат налични гуми с този размер и не се знае кога ще докарват. Всички големи фирми разпространители на гуми, взимат гумите от един доставчик и в момента няма такива гуми при никой!

Коментар

Колега като намериш някаде задни гуми пиши от каде си ги взел

Коментар

Във всички фирми очакват да имат в края на Март (тъй-като вносителят е един ).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X