Здравеите на 13 съм преди 1-2 години имах атв 125 а сега съм се насочил към 200-250 и се чудя междо Bashan или Shineray и се чудя кое е по хубаво като здравина и дали се развалят ??
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Bashan 200 vs Shineray 250 ??
Свий
X
-
От: Bashan 200 vs Shineray 250 ??
Попринцип знам Bashana като едно от най-здравите китайски атевета(до колкото е възможно, в по-големия клас 4x4 наистина при CFMoto-то може да се говори за здравина, поне според собствениците изразили мнение във форума).Главната разлика е че Башана е с водно охлаждане. Според мен насочи се към нещо тайванско или при малко повече финансова възможност японско. Ако ме послушаш ще си промениш представите за АТВNon scholae sed vitae discimus.
-
От сумата с която си способен да се разделиш зависи. Аз имах SMC Rex 170 намерих го за 1000 лв. с регистрация и всички книжки беше като ново!Има и други марки като E-Ton, които повече са автоматици. Има и Yamaha Blaster-и на сносни цени с тази разлика, че са двутактови. Линкове няма да слагам, но ако искаш конкретен пример драсни ЛС !
Ти ми написа ЛС, но не мога да ти отговоря понеже нямаш нужния брой мнения. Погледни това и ако искаш да продължим да комуникираме skype ми го има в профила, да не спамим тук.Последно редактирано от Преслав Василев - preskata; 14-01-13, 19:23.Non scholae sed vitae discimus.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dani Dachev Преглед на мнениеАз ще го взимам след 2-3 месеца. И имам един въпрос става ли за оффроуд е поне за леки преходи??ATV Shineray АТВ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар