Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Легални ли са стоманените брони и ако не как се легализират.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от KokoJambo Преглед на мнение
    До защитниците на евро ценностите. Как си представяте джип с усилени брони или булбар да се регистрира и да стигне до въпросната гора? Там в гората паркиран ли ще го държите да не блъсне някой изнежен по пътя? Или с пежото 206 хибрид и платформата ще го теглите до гората всеки път понеже на някой льольо така му скефнало че може да одраска някой охльов по пътя. Ми то по тая логика може да забранят и вилиците за хранене че е пълно с малумници някой може да си изкара окото, всички с китайски пръчици да се хранят.
    ТИ не четеш! Ма "чукча писатель"! Това, че у нас все още не се спазва закона съвсем е "друга бира"! Ела след две седмици на Приморско да видиш как идват подготвените возилА и къде точно се карат! А именно по затворено трасе.

п.п. Оооп! Лъжа, като дрът циганин! Другата седмица!!! От 01.09 до 09.09!
    Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 26-08-24, 22:04.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Ето какво пише един човек с опит за същия въпрос във ФБ група.

Моят опит е по-различен. Купих си брони ARB, от Гладиатор. Инсталираха ми ги, изисках им сертификатите на броните и минах технотест с тях. Дадоха ми едно листче, което държах в жабката. Веднъж ми се заяде полицай, но след като му показах листчето от технотеста, си замълча.
      Технотеста ми струва 1200лв заедно с документа.
      Не ми се наложи да ходя повторно до кат.

От няколко години съм в Канада. Тук също минах еквивалента на технотест, дори без сертификат за броните и нямах никакви грижи.

Коментар

Фейсбук е голяма работа. Има каква ли не информация.
        Пак там, един юнак каза че е преправил автомобилът му да върви с чешмяна вода + шише ракия на 1000 км.
        Ракията била за прочистване на инжекторите.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• viperr
          viperr коментира
          Редактиране на коментар
          За дизел става ли, че пустото тди под 6,5 литра нафта не пада

Няма нищо невъзможно , не казвам законно
        Особено ако си гриша ганчев и трябва да покриеш обществена поръчка.

Коментар

• Стоян Боюков-Sariones
          Стоян Боюков-Sariones коментира
          Редактиране на коментар
          Това на теория трябва да може да мине през барикада евентуално. Ако питаш мене и предпазител на челното стъкло му трябва.

Е няма смисъл от незаконни начини ето го начина човека си го е написал. Ще го постна отново за да попие дълбоко в съзнанието на не искащите.А този който го е постнал е най редовния участник във групата със неговия Nissan patrol има 200 поста от гумите до турбото и кошницата на твана със сериозна професия и участник в off-road събития.

Моят опит е по-различен. Купих си брони ARB, от Гладиатор. Инсталираха ми ги, изисках им сертификатите на броните и минах технотест с тях. Дадоха ми едно листче, което държах в жабката. Веднъж ми се заяде полицай, но след като му показах листчето от технотеста, си замълча.
        Технотеста ми струва 1200лв заедно с документа.
        Не ми се наложи да ходя повторно до кат.

Коментар

• KokoJambo
          KokoJambo коментира
          Редактиране на коментар
          Ами не искам да му поствам снимките на човека но се вижда че явно го е боядисал розов patrol-a 2ка макар че кмаше и някакви други снимки в тъмен цвят а бронята е пластмасова в долната част и от нея излиза една дебела хромирана тръба която стига на височина леко над края на капака дефакто пази радиатора и двигателя но не пази фаровете.

• BatGeorgeone
          BatGeorgeone коментира
          Редактиране на коментар
          Розовия Патрул е на Мариан Хакман и той сега е в Канада, и човека и джипката. АРБ се слагат в ЮК и съм виждал доста из Европа също, явно има начин.

• KokoJambo
          KokoJambo коментира
          Редактиране на коментар
          Да същиян самоче булбара си го е сложил тук и технотеста му е бил в София а в Канада е заминал с джипката и там е карал нов технотест без да му искат сертификати и да го питат каквото и да е. А за UK незнам какво общо има но гладиатор са им вносители на ARB в България и правят монтажи.

Няма какво да го постваш 100 пъти.
        Човекът е минал технотест и са му ги признали, как, защо, няма никакво значение.
        Те са инстанцията и дадат ли зелена светлина, нямаш ядове.
        Който търси , намира !
        Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение
          Няма нищо невъзможно , не казвам законно
          Особено ако си гриша ганчев и трябва да покриеш обществена поръчка.
          А може ли чичко полицай, каращ автомобил с незаконна броня, да глоби простосмъртен с джип със същата?

Коментар

• siem
            siem коментира
            Редактиране на коментар
            Краткия отговор е: Да може
            Дългия не ми се пише...

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 3 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X