Колеги, какво бихте избрали: Фланци или минусови джанти ...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фланци или минусови джанти
Свий
X
-
До: Фланци или минусови джанти
Досещах се, но все пак исках някой да ме изненада ... защото разликата в цената е 4 цифрена, дори ако се вземат наи скъпите фланци /май бяха в Реал Ковачев - около 500 лв./ Но при мен проблема е по скоро в намирането на минусови джанти за ТойотаBULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение... Но при мен проблема е по скоро в намирането на минусови джанти за ТойотаНие не сме неутрални!
Коментар
-
И аз избрах джанти.- цената на фланците и джантите беше почти еднаква.
- новите джанти са по-красиви
- получаваш допълнителен комплект джанти, което си е улеснение ако искаш да сменяш често кални с асвалтови гуми. Или зимни-летни
- в допълнение към горното, ако счупиш или спукаш джанта(лети), имаш бърз резервен вариант
Коментар
-
Зле е работата, колега.
И аз къде ли не търсих и накрая сложих фланци.
16" с ЕТ -35/-38 каквито на мен ми трябват няма.
Май всеки е минал по този път.
И си карам с фланците от Явор-Vromos, засега безпроблемно /9000км./
Коментар
-
Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнениетова добре, ама къде мога да намеря джанти 16" за Тойота почти на цената на фланците
Показаните са + 8мм, но предлагат и с отрицателни офсети. Трябва обаче да им пишеш или да им се обадиш. Магазините са английски и доставката няма да е много, примерно около 30 лири.
За Дискавърито ми излязоха по 105лв парчето, с доставката и ддс-то
Коментар
-
Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнениеДосещах се, но все пак исках някой да ме изненада ... защото разликата в цената е 4 цифрена, дори ако се вземат наи скъпите фланци /май бяха в Реал Ковачев - около 500 лв./ Но при мен проблема е по скоро в намирането на минусови джанти за Тойота
Коментар
-
Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнениетова добре, ама къде мога да намеря джанти 16" за Тойота почти на цената на фланците
Коментар
-
Аз предпочитам фланци.
С фланци можеш да поставиш колелото на точното място, и така да оползотвориш всеки милиметър от калника. Не че с джанти не става, но трябва и малко късмет, щото ЕТ-то се влияе от широчината на джантата и гумата. BS е размера който гарантира реалната позиция на колелото в калника, но на повечето джанти не го пише.
След време пък ако искаш да сложиш гуми с друг размер, пак трябва да взимаш джанти, и пак да разчиташ на късмет.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар