Има ли някои в Форума които да има Fedima гуми и да каже малко повече за тях и по добри ли са от Malatesta ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Fedima
Свий
X
-
fedima
Наскоро имаше една статия, която представяше фирмата. Ще дам не съвсем коректна информация. Ако не се лъжа производсваото е в Портогалия, а дистрибутор за България е фирма от Горна Оряховица. Доколкото си спомням това са нови гуми, а не регенерат, което предполага да са по-добри. Шарките за 4Х4 бяха много добри. Търси в мрежата.За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
-
Склада се премести в Лясковец и всеки ден минавам от там.Гумите са регенерат.В момента няма голям избор,но се чака доставка.
www.fedima.fr
Коментар
-
не знам тази фирма дали изобщо съществува, защото на номера посочен в рекламата звъня всеки ден от 2 седмици насам и никой не отговаря, ако някой знае различен от този-0897983298, моля да го даде, защото моите гуми ме напускат сериозно, а колко трудно се намират 33/12.50/15 не е истинаС Нисанката карам на Слънцето по сянката
Коментар
-
Две сътезания изкарах с тях и няколко неделни разходки,нямам проблеми.Дали са по-добри от Малатеста незная , за първи път карам с регенерат,но ако издържат и на продължително каране на скорост , за което имам някои съмнения ще е добре.Сошо Ковачев си провали класирането на Ком-Емине заради две гуми на скоростно трасе,мисля ,че бяха друга марка регенерат.
Коментар
-
Две сътезания изкарах с тях и няколко неделни разходки,нямам проблеми
караш или още с тях или вече са брак?
но ако издържат и на продължително каране на скорост , за което имам някои съмнения ще е добре
мене ми траябват да издърват каране по магистрала с скорост 130км
като хода към морето и като патувам към Банско иначе в offroad условия да ги карам наи много с 40 -50 или на пясък с 70
Коментар
-
На моите - Федима - модел Фронтера 265/75/15 вече им навъртях 5000, а може и повече да са ....
За сега никакви ядове .. държат добре и на сняг и на черно ... по камъните, като ходихме бяха чисто нови .. и се държаха добре ...
А за тия пари ... какво да искам повече ...
Ааа фрмата в Лясковец е Федима БГ ... и има един португалец там ...
Вчера получиха стока !!!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Първоначално публикуван от borkozinкараш или още с тях или вече са брак?
имаш предвит каране не в състезание ?или
мене ми траябват да издърват каране по магистрала с скорост 130км
като хода към морето и като патувам към Банско иначе в offroad условия да ги карам наи много с 40 -50 или на пясък с 70
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kaishinаз карам с малатеста и съм много доволен предполагам че и двете фирми са на едно ниво на качество, някъде бях чул че са "цял регенерат" но не съм сигуренВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар