Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Fedima

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Fedima

Има ли някои в Форума които да има Fedima гуми и да каже малко повече за тях и по добри ли са от Malatesta ?

fedima

Наскоро имаше една статия, която представяше фирмата. Ще дам не съвсем коректна информация. Ако не се лъжа производсваото е в Портогалия, а дистрибутор за България е фирма от Горна Оряховица. Доколкото си спомням това са нови гуми, а не регенерат, което предполага да са по-добри. Шарките за 4Х4 бяха много добри. Търси в мрежата.
    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Да , има такъв склад в Г.О. . Ако някой се интересува , да каже и до ден-два ще му дам всички координати на фирмата.

Коментар

А дали предлагат гуми за АТВ . До сега всички гуми които съм намерил са 180 лв. на горе.

Коментар

Склада се премести в Лясковец и всеки ден минавам от там.Гумите са регенерат.В момента няма голям избор,но се чака доставка.
          www.fedima.fr

Коментар

мерси за инфото за как да ги намеря но има ли никои които може да ми каже за качеството или издражливост по яки ли са от Малатеста или?

казаха ми че са били същото качесво ?
            пробвал ли ги е някои на по големи натоварвания offroad

Коментар

не знам тази фирма дали изобщо съществува, защото на номера посочен в рекламата звъня всеки ден от 2 седмици насам и никой не отговаря, ако някой знае различен от този-0897983298, моля да го даде, защото моите гуми ме напускат сериозно, а колко трудно се намират 33/12.50/15 не е истина
              С Нисанката карам на Слънцето по сянката

Коментар

прати едно ЛС на CarTest,когато се запознахме тъкмо се беше обул с такива.
                Сузуки Самурай-старт от скрапа
                0885192667

Коментар

Две сътезания изкарах с тях и няколко неделни разходки,нямам проблеми.Дали са по-добри от Малатеста незная , за първи път карам с регенерат,но ако издържат и на продължително каране на скорост , за което имам някои съмнения ще е добре.Сошо Ковачев си провали класирането на Ком-Емине заради две гуми на скоростно трасе,мисля ,че бяха друга марка регенерат.

Коментар

Две сътезания изкарах с тях и няколко неделни разходки,нямам проблеми

караш или още с тях или вече са брак?

но ако издържат и на продължително каране на скорост , за което имам някои съмнения ще е добре
                    имаш предвит каране не в състезание ?или
                    мене ми траябват да издърват каране по магистрала с скорост 130км
                    като хода към морето и като патувам към Банско иначе в offroad условия да ги карам наи много с 40 -50 или на пясък с 70

Коментар

На моите - Федима - модел Фронтера 265/75/15 вече им навъртях 5000, а може и повече да са ....
                      За сега никакви ядове .. държат добре и на сняг и на черно ... по камъните, като ходихме бяха чисто нови .. и се държаха добре ...

А за тия пари ... какво да искам повече ...
                      Ааа фрмата в Лясковец е Федима БГ ... и има един португалец там ...
                      Вчера получиха стока !!!
                      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от borkozin
                        караш или още с тях или вече са брак?
                        имаш предвит каране не в състезание ?или
                        мене ми траябват да издърват каране по магистрала с скорост 130км
                        като хода към морето и като патувам към Банско иначе в offroad условия да ги карам наи много с 40 -50 или на пясък с 70
                        Карам още с тях, нищо им няма.За скоростно коране имах предвид на състезания кадето се налага продължителни километри да караш с над 100, гумата загрява и тогава имам опасения да не се отлепи регенерата.Другата им слабост е ,че само като знаеш за регенерата и ти става гадно

Коментар

аз карам с малатеста и съм много доволен предполагам че и двете фирми са на едно ниво на качество, някъде бях чул че са "цял регенерат" но не съм сигурен

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin
                            аз карам с малатеста и съм много доволен предполагам че и двете фирми са на едно ниво на качество, някъде бях чул че са "цял регенерат" но не съм сигурен
                            Сериозна гума се оказа Малатестата, няма забележки, а за подробности най-добре да каже goldy, той ги продава и обслужва не от вчера.
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

по важно в случея е мнението на потребиетлите не на продавачите, щом ние сме доволни продавачите може да се зарадват само

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X