Значи проблема е следния... искам да си преправя старите носачи, т.е. да ги ъпдейтна
... за тази цел трябва да отрежа шарнирния болт и на негово място да заваря дълга гайка на която да завия як Унибал... има ги правеини такива и струват 500евро което че рече че може да се заварява самия носач... до тук лесното... но някой може ли да ми каже, как да разбера откаква стомана е носача, за да знам с какво да го заваря... Ето това е станрадтен носач

И искам да стане ето като този

Но проблема е, че незнам от каква стомана е.т.е. незнам скакво да го заваря... като го пилнах с флекса не изкара по различни искри от обикновенно черно желязо... та ако някой знае каде може да се провери.. или е запознавт попринцип от какви стомани правят подобни носачи, ще съм благодарен да сподели

И искам да стане ето като този

Но проблема е, че незнам от каква стомана е.т.е. незнам скакво да го заваря... като го пилнах с флекса не изкара по различни искри от обикновенно черно желязо... та ако някой знае каде може да се провери.. или е запознавт попринцип от какви стомани правят подобни носачи, ще съм благодарен да сподели

Коментар