Наскоро си купих един кемпер който е направен от стъкломат . Имам нужда от майстор който работи със полиестерна смола и стъкломат. На доста места е понадраскан дълбоко и трябва да се корегира и подготви за боя. Става дума за района на София...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ при работа със полиестерна смола
Свий
X
-
До: Помощ при работа със полиестерна смола
Закъснял си, догодина. Смолата по идея работи между 18 и 23 по Целзий. Сега не е хубаво. Става бавно.
Ако няма пробито, не ти трябва смола. Трябва ти полиестерен кит с влакна. Във всяка железария има. Сините кутии са фин, зелените - с пълнеж от стъклени трици все едно. За оправяне на дълбоки драскотини.
-
Около 10-тина градуса,но пак процеса е неприятно бавен.Ако имаш да обработваш малки площи,с един пистолет за горещ въздух (сушоар),можеш доста да забързаш нещата.Новол продават едни ремонтни комплекти -ей в тази тема съм прикачил снимчица http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=41883 -полиестиерна смола+втвърдител+стъломат,за малки площи вършат чудесна работа,ако им е студено,пак опираш до пистолет за горещ въздух.По добрият вариан е топъл гараж,разбира се.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнениеИмам нужда от майстор който работи със полиестерна смола и стъкломат.) търси фирми които правят вани за баня или тюнинг брони за коли (и в двата случая е стъклопласт и смола ) .... ама най-вероятно тяхните майстори ще са заети с тяхните си поръчки
....
....ако ти дойде музата сам да се цапаш и няма къде, може да дойдеш при мен, машини имам, но ще е на чист въздух понеже кемпъра е висок за в гаража
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Другата седмица още щяло да е топло. Но все едно трябва да бързаш.
На Жоро Червендинев му взеха работилницата, беше под наем(( Да те заведа зад летището мога, но работят много яваш - яваш, и също на двора.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеМалко въпросче и от мен. Полиестерната смола лепи ли се достатъчно здраво за пластмаса тип ABS?"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеКаква е тази пластмаса?
http://www.businesslink.gov.uk/bdotg...mId=1080271856Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Acrylonitrile - butadiene - styrene
Няма да стане с полиестерна смола. По-скоро някое циано-акрилатно лепило, някое твърдо RTV, или топлина. Ще питам колегите химици, като се появят. (петък е и го даваме някак петъчно)
Най-добре е да организираме едно виждане на парчетата, изискващи лепене."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеAcrylonitrile - butadiene - styrene
Няма да стане с полиестерна смола. По-скоро някое циано-акрилатно лепило, някое твърдо RTV, или топлина. Ще питам колегите химици, като се появят. (петък е и го даваме някак петъчно)
Най-добре е да организираме едно виждане на парчетата, изискващи лепене.
http://www.orgachim.bg/download/spec...CATION_NPS.pdf
Пише че за пръв слой се нанася разредител АМП, ама, нито знам какво представлява, нито къде се продава.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Направих го без разредител. Само с почистване, награпавяване първо с машинка DREMEL, и после с шкурка 80, и после пак почистване с 95% етилов спирт.
Смея да твърдя че стана много здраво.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар