Даам.. старите като света отвертки, прави, кръстати и каквито се сетите. В последно време имам проблем с намирането на читави (най-вече прави до средните размери).
Ползвал съм различни производители и главно крайният резултат е:
- изкривен връх;
- отчупен връх;
С кръстатите PH и PZ, нямам такъв дерт, г/д съм намерил производителя който ме устройва като цена качество.
Главното ми питане и идеята на темата да се оформи една сбита, ясна и точна формулировка с посочен производител, модел и предназначение на дадения инструмент (отвертка).
За сега съм се спрял главно на Wera и по-малко на Wiha
, но да видим на къде ще се развие темата. Трябват ми прави отвертки, естествено вече ще образувам цял сет прави/кръстати/ударни .
Следейки горепосочената идея за Wera имам следното питане:
Каква е основната разлика (в здравината на върха и стеблото) м/у моделите:
1) Wera Kraftform Plus 300
2) Wera Kraftform Classic
Тъй като разликата в цената е доста фрапираща, а ако дръжката е единствената "екстра" ("гравирания" връх е ясен).
Ползвал съм различни производители и главно крайният резултат е:
- изкривен връх;
- отчупен връх;
С кръстатите PH и PZ, нямам такъв дерт, г/д съм намерил производителя който ме устройва като цена качество.
Главното ми питане и идеята на темата да се оформи една сбита, ясна и точна формулировка с посочен производител, модел и предназначение на дадения инструмент (отвертка).
За сега съм се спрял главно на Wera и по-малко на Wiha

Следейки горепосочената идея за Wera имам следното питане:
Каква е основната разлика (в здравината на върха и стеблото) м/у моделите:
1) Wera Kraftform Plus 300
2) Wera Kraftform Classic
Тъй като разликата в цената е доста фрапираща, а ако дръжката е единствената "екстра" ("гравирания" връх е ясен).
Коментар