Здравейте колеги,трябва да валцувам цветен метал около 50-60кг на пръти,който след обработката да е с дебелина на получената ламарина 1.75мм.Широчината и дължината за мен са без значение,но сигурно ще зависят от възможностите на валцовачната машина.Дайте съвети.Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Валцоване-къде?
Свий
X
-
От: Валцуване-къде
Първоначално публикуван от military extreme Преглед на мнениеЗдравейте колеги,трябва да валцувам цветен метал около 50-60кг на пръти,който след обработката да е с дебелина на получената ламарина 1.75мм.Широчината и дължината за мен са без значение,но сигурно ще зависят от възможностите на валцовачната машина.Дайте съвети.Благодаря предварително.
Търси от някъде готови листа ламарина . ... макар че ако дебелината непременно трябва да е точно 1,75 мм .... в Бг "мисията е невъзможна" .Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
-
От: Валцоване-къде?
Колко широки и колко дълги искаш да са листите.
В Русенския универсситет има лаборатория, кадето не само ще ти ги валцоват, но и ще ти отлеят материала. Имат доста добра лаборатория.
Само че валците са до около 50-60 см ширина. Ако това те устройва.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнениеКолко широки и колко дълги искаш да са листите.
В Русенския универсситет има лаборатория, кадето не само ще ти ги валцоват, но и ще ти отлеят материала. Имат доста добра лаборатория.
Само че валците са до около 50-60 см ширина. Ако това те устройва.
Коментар
-
Първоначално публикуван от military extreme Преглед на мнениеДиаметъра и дължината на изходния материал ще отлея в зависимост от възможностите на валцовачната машина.Състава е мед цинк и малко никел.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
В Русе имаме само един университет. Преди 4-5 години ходих там за да ми ремонтират нафова помпа и останах доста очавован. Даскала пред мене я ремонтира и ми обяснява кое как се прави. По-кусно ходих да ми нарязват шпонки за едни шайби. Никаде в града нямаше човек който да ми ги направи. Отидох във университета и започнах да питам дали може да го нарави някой. Почнаха да ме препращат от даскал на даскал, всеки бил зает и имали много работа. Накрая попаднах на един който го ми свърши работата.
Предполагам че все ще излезе даскал да го направи. Та и за някой неща правят съвместни работи с фирми по различни проекти.
В Този университет съм виждал всевъзможна техника.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеСигурен ли си че това подлежи на валцоване? Щото май не всякакъв месинг подлежи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеВ КОЦМ /Бакърена фабрика/ пита ли? Там мисля, че могат и да го отлеят. И не на пръти, а на блок.
Коментар
-
Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеПенчо, ти ме сбърка. КОЦМ-то е на Гара Искър, а Бакърена фабрика е по диаметъра на София и от "пе-шейсе" години е само "топоним".
Абе старост-нерадост.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар