Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отзиви за VITO MIG-MMA 200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отзиви за VITO MIG-MMA 200

Привет посъбрах малко средства за нова заваръчна техника и се спрях на VITO MIG-MMA 200 .Но не намирам достатъчно инфо и отзиви за моделите на Vito та реших да пусна темата и се надявам ,че все някои се е докоснал до модела .Ако има собственици на модела моля да сподели своите впечатления и най -вече кусурите на устройството .
    Ако има подобна тема да ме извинят Модераторите но не я намирам .

От: Отзиви за VITO MIG-MMA 200

нестава неси струва парите 460лв ,шланг 1,5м, от изписани 200а вади реално имерено с амперклещи 145-150а ,нещо куца и шева е много гаден ,ролката вътре е накатана за уш подобро телеподаване ,за мен е несполучлива ,имам трансформаторно и инверторно на ДЕЛ софия ,неможе дасе равни стях

Коментар

Колега, за евтините китайски машини има писано...не си давай на вятъра паричките. Вземи нещо читаво с гаранция... за да не купуваш два пъти
      Успех!
      Панайот Бърдарски
      0887 60 77 22

Коментар

Първоначално публикуван от ceko88 Преглед на мнение
        Привет посъбрах малко средства за нова заваръчна техника и се спрях на VITO MIG-MMA 200 .Но не намирам достатъчно инфо и отзиви за моделите на Vito та реших да пусна темата и се надявам ,че все някои се е докоснал до модела .Ако има собственици на модела моля да сподели своите впечатления и най -вече кусурите на устройството . Ако има подобна тема да ме извинят Модераторите но не я намирам .
        За VITO наистина няма отзиви но за VIKI има ,има и снимки и на машините и на заварките правени с тях!Ето ти едно мнение:
        Първоначално публикуван от Кърнаре - 75 Преглед на мнение
        Здравейте . След като се разделих със старата струна - лидер 200 , си купих китайското миг - 220 . Отначало бях скептичен към тях , но след кратък разговор с колегите "taran и stelio" , които имат подобни такива , взех бързото решение . По време на сглобяването на количката , направо останах изненадан . За 450 лева получих повече отколкото очаквах - просто съм доволен .[ATTACH=CONFIG]701095[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]701096[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]701097[/ATTACH]
        Мнението е от тази тема :http://www.offroad-bulgaria.com/show...=178114&page=3
        Последно редактирано от welderargon; 25-05-14, 08:22.
        https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
        https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Чисто "Български" по-добре купи българско, така инвестираш в пенсията си, здравеопазването и образованието на децата си и така нат. Затова Немците са толкова напред, японските коли са по-качествени и евтини от техните, но си купуват свойте.
          Много хора са доволни от Vito-to, и напълно оправдава очакванията им. Отзивите за Дел са повече от добри, за разлика от "търговките им умения".
          Успех с покупката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X