Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за очила Ray ban

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за очила Ray ban

Някой има ли отзиви за такива очила .От бая време си търся очила със стъкла,а не пластмаса,но едновременно да са затъмнени за рязане.Абе 2в1 дето се вика когато е терсене мястото ,съм заварвал без маска,но с обикновени очила , блясъка е много силен, никога неможе да се осветиш,но дразни после очите.За рязане ,и телоподаващо трябват поочти нормални.
    Гледах насам натам,но цените са страшни, ок. 100-400лв.
    Отново се присетих за очилата ,он ден ,във едни вторични ,резача беше сложил такива , направо унемях първо помислих ,че са ментак, но човека ,каза че са оригинал ,подарък отнякъде...

От: Въпрос за очила Ray ban

За 100 лв само менте РейБан може да се намери или някоя ширпотребаджийска серия. Доста по-безименни рамки с щогоде читви стъкла ми струваха 240лв. преди 3 месеца. Скъпи рамки има 1000-1200лв. без да са бутикови.

Ако искаш соларно стъкло а не пластмаса отиваш на сериозните цени.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Нестава въпрос за постоянна употреба с електрожена , а просто като допълнително предпазно средство ,понякога.
      Но пък за резак са найстина незаменими.
      Расправат насам натам ,че поларойд са по добри от Райбан ,но аз немога да го повярвам това ,никак.

Коментар

Имам едни Рай Бан. От оригинални по-оригинални. Стъклени стъкла. Метални рамки. Не ги нося от години. Пуснал съм ги на жената за издирване. А да видим дали ще те огрее с едни евтини оригинални очила.
        За 100 лева няма да немериш нови оригинални. Не ме питай аз колко съм ги взимал, че току виж съм се разобедил да ти ги продавам. Стискай палци на жената...

Оппсс, чакай че се сетих. Преди да ме е баннал някой за непозволено продаване в грешния раздел- Ако жената ги намери и с колегата се разберем за цена, парите отиват в някой модератор за благотворителни цели. Не знам сега върви ли някаква офанзива ама все ще ги наместите някъде.
        Последно редактирано от NIKSD; 20-04-11, 23:18.
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

А сега де ! Очилата по-скъпи от резака .

Ray-Ban - RB 3025
          Последно редактирано от Nik Nikolov; 20-04-11, 23:19.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
            А сега де ! Очилата по-скъпи от резака .
            Абе не е по темата ама ... Жълтото яке на аватара струваше повече от първата ми кола тук.
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
              Нестава въпрос за постоянна употреба с електрожена , а просто като допълнително предпазно средство ,понякога.
              Но пък за резак са найстина незаменими.
              Расправат насам натам ,че поларойд са по добри от Райбан ,но аз немога да го повярвам това ,никак.
              Сравнението на рейбан с полароид е все едно мерцедес със лада, едните са в най горния ценови клас а другите в най долния.
              0 8 76 36 8 542

Коментар

Ще ме прощават ред-колегията ама Ray Ban не са по намКолко си стотин лева. Незнам но в сайта на Ban, са от 120$ до ***$, но това е в официалния. В eBay пак уж с холограми, гаранции, сертификати са по 80$. Значи, въобще не говорим за цени от рода на 400-500лв. Тук няма инкрустации, камъчета и т.н. Ако за заваряване искаш очилОто да е последен модел..... не вярвам .
                Тази година и аз ще пазарувам и тамън към Бан съм се насочил, но в никакъв случай няма да се връзвам на цените на търговците в БГ. Не може тази година да е 280лв, а зимата да ги свалят на 130лв..... е няма да ги огрее.

П.п. Модел -wayfarer е уникат!

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
                  .. В eBay пак уж с холограми, гаранции, сертификати са по 80$.......:
                  При огромното наличие на "реплики" е много трудно да си купиш оргинал.
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Във всяка оптика ще ти направят подходящи на разумна цена.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:peltie 039.jpg
Прегледи:1
Размер:232.3 КБ
ID:5270698Иначе бана си е класика.

Коментар

Нося и продължавам да нося вече 15-18 години Рей-Бан пилот /бъбреците със златна рамка и тъмни зеленикави стъкла/.
                      На стъклото в края пише "BL". Такива вече от няколко години НЕ СЕ произвеждат!
                      На сегашните модели пише "RB". Написано е отвътре на стъклото /явно са двупластни/.
                      Моите съм ги ползвал почти за всичко , включително при рязане със ъглошлайф и плуване в морето /без да си топя главата/.
                      Стъклата не уморяват очите , даже напротив , през лятото , когато ги сваля , не се чувствам добре.
                      Оказва се , че в България се продават ОРГИНАЛНИ Рей-Бани , произведени в Италия.
                      При сравнение с моите , италианските стоят по-различно, по гразни и по-като евтини ментета!
                      Ще си поръчвам от Щатите.
                      Предлагам , ако има мераклии да направим една групова поръчка от Щатите или от друго място - цената и отстъпката ще са добри.
                      ________________________________________________________________________________________
                      Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                      HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

И моите са BL на 20г. Не е, да не се захабяват, особено от флекс.

Коментар

Направете предложение за доставчици.
                          ________________________________________________________________________________________
                          Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                          HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Не искам да звучи като реклама, но ако някой има желание да си купи очила от тук, имам карта за отстъпка 20% от една голяма верига. Може и не ми я признаят, защото условието беше поне веднъж годишно да се купува по нещо, а аз не съм я ползвал малко повече от година. Ако някой иска, да ми пише на ЛС и ще се разберем - това може да стане след празниците(само за София).

ПП: Там продават Ray Ban, както и доста други марки.
                            http://www.nakladkibg.com
                            накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Надписа "BL" на стъклата е съкращение на името на фирмата "Baush&Lomb", която произвеждаше очилата Ray Ban в САЩ до 1998г. В момента марката Ray Ban е собственост на италианската фирма "Luxottica" и съответно ги произвежда в Италия. Всъщност това са "оригинални ментета".
                              Ако искате оригинален Ray Ban, търсете очила произведени в САЩ преди 1998г. Моделът "Aviator" е един от най-често фалшифицираните и е голям късмет да се намери запазен оригинал. Кофти работа.

There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                              No wahalla.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X