Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тягови акумулатори?
Свий
X
-
От: Тягови акумулатори?
Аха, е преди буквално 2 часа засилих едно от смислените за България.
Коментар
-
Не знам колко пари са тия батерии и колко е цялата система като цифра,НО едно от най-добрите капиталовложения в една такава система е точно правилно избрания и монтиран монитор - ползваш оптимално батерията,зареждаш оптимално и пазиш оптимално.........в противен слиучай си купил едни батерии,една зареждачка,едни консуматори ..........пьк не знаеш кьде си с токовете.
Само казвам,скромен личен опит,нищо повече.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Щатите,като гледам брата праща на познати и приятели,около 160-180 долара май беше по спомени,Ксантрекс
Аз за батериите не пиша,само споделих,че аз ако съм намислил какво да е с повече от 2 тягови ще ползвам и Монитор за да ги знам къде са и да не ги хвърлям на втората година.Колко и да са добри няма да са като Лайфлайн който се ползват и в самолетите.С малко зор и без Монитор ги изхвърляме и тия на третата година пък е 800-900 долара бройката.За една батерия от 200 лева едва ли ще дам 300 за Монитор,но за 2 или повече или ако е вързано нещо отговорно то да,задължително Ксантрекс.
Лично мнение,спокойно може да не съм прав.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Не знам дали и кой го има в България или по-точно кой го продава / ако го продава/.За повечко инфо тормози Ясен.........натресох го,не му казвайте.
А иначе се вкарва по контрабаден канал,парола Ел Трафиканте ма не знам кой си пьтува тия дни от Щатите за Варна.
На кратко - интернет или познат/приятел в Щатско.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Ксантрекса е към $220, пращането по обикновенна поща е към 20, вчера пратих поредния на наш съфорумец, касовите бележки са в колата ама ме мързи да слизам до долу за точни цени.
Съгласен съм с брата- най-лесния начин да си утрепеш бързо акумулатора е да не знаеш какво става с него. Колко е зареден един акумулатор под товар 22 ампера и показващ волтаж 12.4?
Тук по лодките ни учат никога да не падаме под 50% от капацитета на акумулатора, ако искаме да имаме акумулатор. Та, наново- 12.4 волта на красивото екранче, колко има още преди да се наложи да го зареждаш? Ще изкара ли до утре сутрин с тоя товар? Мистерия...
ааа, и за да не си помисли някой нещо- пари от пращане на контролери не правя
Успех!
Венци, ако ти трябва, пречакай Яро пред пощата, видиш ли го да излиза с голям кафяв плик, грабвай плика и газ!
Трабва ли ти бе, да ти пратя и на тебе един?
Коментар
-
Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение..
Трабва ли ти бе, да ти пратя и на тебе един?
Коментар
-
Все още се чудя. Цялата ми система е виктрон. Средната ми консумация на час на вечер не надвишава 200 W на час. Осветление, два лаптопа и хладилник. Но има инцидентни консумации вечер. Съчетано със някой по облачен ден, понякога ми се струва че има недостиг. И трябва да знам какво става. През деня я се пусне пералня, я прахосмукачка. Адаш, ще помисля мъничко и ще ти пиша. Аз също съм Николай. Може би другия месец ще ти поръчам. Че тоя ще ми е зор.
Коментар
-
Адаш, пиши и ще видим как може да помогнем.
Ясене, Виктрон си е фирма, само дето понякога много сложни ги правят. Ама по някаква причина всички тук ползват Ксантрекс.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар