Предлагат ми едно Ивеко 75е15 самосвал от Англия. Рових из нета сайта на Ивеко , Чефин , форумите и така и не можах да разбера какъв е полезния товар на това Ивеко. И ако някой има опит стези камиончета нека пише . Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся сведения за камион Ивеко 75е15
Свий
X
-
До: Търся сведения за камион Ивеко 75е15
Първоначално публикуван от жеко Преглед на мнениеПредлагат ми едно Ивеко 75е15 самосвал от Англия. Рових из нета сайта на Ивеко , Чефин , форумите и така и не можах да разбера какъв е полезния товар на това Ивеко. И ако някой има опит стези камиончета нека пише . Благодаря предварително.
15 означава конски сили. В случая ако е евро 3, тектор двигателя е 146 к.с.
-
Грубо правило : делиш общото тегло на 2 и махаш 1 тон. В твоя случай камиона е 7,5 общо тегло - така че полезния товар е около 2,5 тона за да не плащаш глоби.
Технически колата може да носи до към 4-5 тона, без да я счупиш сериозно. (би трябвало спирачната система и окачването да са същите като на 10 тонен автомобил)
Тъй като кантарите в България винаги са метрирани от кантарджията, сметката и там ще е горе-долу точна.
Коментар
-
Успях да намеря полезния товар, между 4250 и 4560 според модификацията. Но ако някой има опит с този модел нека пише плюсове минуси и т.н, Ивеко приди съм имал 35 10 като цяло не беше лош камион но за 75е15 незнам нищо. Кантарджията може да пе глоби само ако имам над 8т на ос за ДАИ пак могат ама трудно
Коментар
-
Първоначално публикуван от жеко Преглед на мнениеУспях да намеря полезния товар, между 4250 и 4560 според модификацията. Но ако някой има опит с този модел нека пише плюсове минуси и т.н, Ивеко приди съм имал 35 10 като цяло не беше лош камион но за 75е15 незнам нищо. Кантарджията може да пе глоби само ако имам над 8т на ос за ДАИ пак могат ама трудно
Коментар
-
Не това е payload на камиона със самосвална надстройка 4,2 м разликата в килограмите идва от модификациите на надстойката но Ивеко дават толкова полизен товар. Тези дни видях 2 такива самосвалчета като изпълнение ми харесаха.Последно редактирано от жеко; 19-03-10, 20:27.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар