Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЗиЛ-157....Невероятен...
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: ЗиЛ-157....Невероятен...
Първоначално публикуван от pepihm Преглед на мнениеАбе корава машина си е,може да е морално остаряла, но е железна!!!!!
В буквалния смисъл на думата!
Коментар
-
Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнениеБратушките са му сложили и вериги за да има по-добро сцепление.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнениеБратушките са му сложили и вериги за да има по-добро сцепление.
Коментар
-
Спомням си че шофьорът се казваше Добри Добрев, ефрейтор. Не помня от къде беше.
Гадна зима, Кардам не приемаше, разтовариха ни в Толбухин. До Шабла не е далече, а ораното си е орано. Затъваше всичко, времето свършваше, само един такъв Джуган вървеше напук на всичко, сега знам че е било от шофьора. Вече му бяха натоварили снарядите от два други, и трябва да е бил 6 тона отгоре. Като го измъкнахме на асфалта го спряха, и му закачиха и СОН-а на няква батарея. Още пет тона. Ходеше кат пияна мастия, замиташе цялото шосе, та се видях у чудо да му чистя пътя, обаче стигна, и всичко беше наред. После дълго се разправях да дадат още една нашивка на момчето, не бях никой в оная служба.
А камиона не е зверски, той си е на зверовете баща им. В тая категория няма нищо близко.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение. В тая категория няма нищо близко.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар