Здравейте, след като се зарибих с джипката , идва ред да му избера другар
Главно чуденето ми беше между каравана,лодка или джет като караваната май отпадна за сега . Като се знам обаче какъв съм ще ми е интересно да ме насочите или поне плюсове и минуси на едното и другото . Проблема ми е , че искам хем скорост , хем приятна разходка из язовирите . Не знам с джет това осъществимо ли е , като че клоня към джет повече , но знам ли . Идеята ми е Съботите да прекарвам на язовирите , барбекю с приятели , да се накефим на джета или лодката , евентуално преспиване в джипа и на следващия ден тръгване . За мен плюса на джета е по компактния му размер и тегло , скорост , но пък с лодка може да пробваме ринг и водни ски , което ми звучи по като забавление . За ринг и ски цената на лодката ще е сигурно х2 от цената на джет с да не кажа двойно по-голяма мощност . Изобщо нищо не знам от към подръжката на двете и затова и пускам темата . Ако можете да помогнете с някой съвет или да си изкажете предпочитанията . Забравих да напиша , че при лодката има някои подразделения , например надуваема ли , надуваема с твърдо дъно или изцяло с твърд корпус . Със сигурност ще ходи и на море в дългосрочен план , не само по язовирите .

Коментар