Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И това трябва да е оффроуд машина (булдозер)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И това трябва да е оффроуд машина (булдозер)

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
    никой не може да даде смислен отговор, например чий го търси вътре в кабината въздушния филтър на въпросното чудо!
    Обира алкохолните пари от машиниста,подобрявайки работата на двигателя
    Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от митре Преглед на мнение
      Обира алкохолните пари от машиниста,подобрявайки работата на двигателя
      Ха, ха, ха!!!
      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Бе и това го има, ама си мисля, че е повече заради конкуренцията с фирмата продаваща същия трактор, ама без "екстри". Това с производителността на неуморения работник започна да се чува през 80-те. А иде реч за по-стара техника.

Военните технологии и кой бил по-напред, па кой бил по-ефективен са съвсем друга тема.Тук говорим за цивилни трактори
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Военните технологии и кой бил по-напред, па кой бил по-ефективен са съвсем друга тема.Тук говорим за цивилни трактори
          То мисленето е важно, а не конкретната технология.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не,Спарки-тези костюми са белачки за очила,щото очите на руски са глаза
            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
              Не,Спарки-тези костюми са белачки за очила,щото очите на руски са глаза
              Нцхъ - в поста ми няма и една руска дума - изцяло си е на български, макар и не "книжовен".
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Добре,де-щом не е по темата,значи е спам.Извинявам се,че обърках тракторите със самолети
                Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                  Допирът ми с тази техника се свежда до Т100 - рядко малоумно конструирана машина, чиято основна функция е инвалидизиране на машиниста.
                  Е то всички тежки машини са така и при работа с тях и при ремонти,така че за времето си и като единствени тогава , няма кво да се иска.Джойстиците , климатиците и шумозаглушените кабини дойдоха сравнително скоро тук,а едни други си ги имат открай време.Помня че Баща ми искаше да работи с Катърпилър,но нямаше такива ,само на работа в Либия ,тука само Кировец и ДТ.
                  Последно редактирано от faster; 27-05-12, 16:30.
                  Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

въздушния филтър е в кабината на него има клапа която го затваря и се образува вакум в резервоара и само с един маркуч може да смуче гориво от варел или цистерна без да е нужна помпа ако някой нее работил със с-80 с-100 т-100 т-130 т-160 т-170 нее редно да ги коментира това са уникални машини независими от акумулатори и климатични условия работи на +45 и на-45 градуса е от 150 тракториста не познавам нито един хомоосексоалист няма как да са със меки китки а относно другите марки като ги сравним по години и тонаж като цяло не отстъпват на катърпилар d-5 дори са по икономични

Коментар

Собственикът на въпросното чудо, определено не е с меки китки и животът му е минал с такава "техника". Защо ли обаче, наряза де що има руско с резака и си купи Кейтърпилари и Комацута... Щото с тях работи и изкарва пари а съветските дръгели предимно ремонтираше и слизайки от тях едва стига до леглото.
                      Аз лично съм работил с Т100 и стигнах до извода, че това е конструирано за каторжници. Катоа слезе от него, да няма сили за бягство.
                      Иначе, не мога да отрека, че има и хитринки. Пусковият двигател, всъщност е половин текезесарски двигател и ауспухът му минава през всмукателния колектор на дизела и така го подгрява. Куплира се през двустепенен редуктор със съединител. Наистина независим от акумулатори и климатични условия.
                      Пусковият двигател има и ел стартер и нещо като манивела, като чалъмът е същата да не ти отнесе главата, ако върне
                      Тази техника, износва машиниста, преди всичко.
                      Хомосексуалисти и аз не познавам, по принцип - не само сред робите на руската "техника"..
                      Колкото до филтъра - той със същия успех ще създава вакуум и извън кабината.
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

аз си работя със т1-00 т-130 т-170 правим горски пътища и реголваме имахме катерпиляр d5 1992 и го продадохме той е със турбосъединител и работи постояно на високи обороти гори със 60л нафта повече от т-130 за 8ч и със сигурност беше по бърз но по слаб за престъргване на съществуващи пътища става но за корнеш и за нови пътища неможе да се сравни а реголваше на 1скорост и гореше доста повече а за т-100м мога да кажа че е страхотна машина и ако се грижиш за нея дълги години ще се грижи за теб тези машини искат ласки и смазки

Коментар

Незнам, ама ДЕТ 250 направо плаши като го гледаш

Коментар

Интересно ми е каква е разликата между т130 и т170?

Коментар

И аз израстнах покрай такива машини.Майка ми работеше в едно от бившите МТС.Паленето на пусковия двигател с манивела си беше направо изкуство.Булдозерите ги возеха из България с бордови "Краз".Имаше 2-3 кабини на "Краза" които бяха премазани от булдозери поради забравени на скорост машини при палене.
                              Киа Соренто, MB A140 (Поне не съм пеша)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X