здравеите колеги и аз да попитам някои сменял лие осножни и биални лагери на трактор т 40 и вазможнолие бес да се цепи двигателя да кажа какьв е проблема кото е студен двигателя ка4ва 4 атмосвери масло а като загрее пада на една а на малки обороти на половин атмосвера и за това искам да сменя лагерите ако коляножия вал е добре надявам се да ме посаветвата какво да предприема
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
t 40
Свий
X
-
От: t 40
Възможно е от старо масло да се получи това. На мене ми се е случвало подобен случаи на трактора на село. За 3 години имаше към 20 моточаса и си мислех че е няма нужда да сменям маслото, обаче един ден като загря и падна както при тебе. Почнах да питам от какво може да е. Казаха ми да сменя маслото ако е старо. Така се оправи. Вече като направи най-много 2 години и го сменям, че да нямам ядове.
-
Да,колегите над мен са прави,аз му сипвам към 11 кила 10мд,в студа малко трудничко,докато го поразбие маслото,зор върти,но нямам ядове,вече 3 години от както съм го взел.Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec
Коментар
-
Виж си клапана за слив на маслената помпа,на повечето руски дараци е изнесен под центробежният филтър и е шибърен тип,трябва да се движи гладко без задръжки,не натягай.Другият вариянт е разхлабена сонда на маслената помпа,симптомите са същите на студен мотор вдига,като стопли налягането пада.Провери тези неща преди да предприемеш смяна на лагери,95% съм убеден,че не са за смяна.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Не съм се занимавал точно със Т-40,но вариянтите са три:във основата на центробежният маслен филтър,някъде отстрани по блока и евентуално на маслената помпа.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от furi Преглед на мнениездравеите колеги и аз да попитам някои сменял лие осножни и биални лагери на трактор т 40 и вазможнолие бес да се цепи двигателя да кажа какьв е проблема кото е студен двигателя ка4ва 4 атмосвери масло а като загрее пада на една а на малки обороти на половин атмосвера и за това искам да сменя лагерите ако коляножия вал е добре надявам се да ме посаветвата какво да предприемаЯсен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар