Както повечето от вас са разбрали на 17 март ще се проведе траялното издание на Нетуоркс Рейсинг. На общо събрание на русенската група решихме да разделим траяла от трофито и ралито, защото миналата година видяхте, че денят е къс за трите формата. Така, че пролетта ще е траяла, а есента - трофи и рали. Дори обмисляме варианта да е двудневен траяла. До два три дни това ще е решено окончателно и ще кача правилника и програмата на състезанието. Поради все по- голямата заетост на Свилен, на мен се падна отговорността да пусна и подържам темата. Основният "виновник" за трасето ще е най- големия специалист по траял в Русенско- Бай Матьо. Ние с Чичо Митко ще помагаме с администриране на състезанието и организиране на съдийския екип, а на Свилен се падна пак най-тежката и основна задача- финансирането. Ще помоля Свилен да разчисти старата тема и да прехвърли мненията за тазгодишното състезание тук.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Networx-Offroad 2013 - Trayal edition - Русе - 16-17 март
Свий
X
-
От: Networx-Offroad 2013 - Trayal edition - Русе - 17 март
Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеБорислав Борисов/Милен Милков - Нисан Патрол/Нетуоркс-РусеVEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнениеТи нали го продаде бе ...На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гена Преглед на мнениеАко трябва и аз мога да помагам все с нещоНа сърбела майката му е чесането.
Коментар
-
Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеМожеш- Борко си търси спонсор
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гена Преглед на мнениеИаз търся ама нямаааа,ако намеря ще имаш и тиНа сърбела майката му е чесането.
Коментар
-
Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеБорислав Борисов/Милен Милков - Нисан Патрол/Нетуоркс-Русе. Към домакина в Николово, Има ли подходящо място за спане или трябва да търсим в Русе? Групата за поддръжка е големичка и както и есента няма да се изложим вечерта преди състезанието.
0897/833 689 - Николай Божков
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikiib Преглед на мнениеИзпревари ме в новата тема - Николай Божков, Георги Георгиев - Рейнж Класик. Към домакина в Николово, Има ли подходящо място за спане или трябва да търсим в Русе? Групата за поддръжка е големичка и както и есента няма да се изложим вечерта преди състезанието.
Коментар
-
Относно хотел утре ще дам информация,собственика на вила Кипарис,която е гората ще доиде да се разберем.Моля колегите,които имат желание да участват да помислят за своята безопасност.Аз лично имам едно много гадно преживяване на това трасе.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар