[QUOTE=r_vardarov;1003564]А по моя,е поне 200 000.Колега,ти или си Вера Кочовска или ни лъжат и двамата.[/QUOT
Колега не бих си позволил да давам мнение без да имам някаква информация.
Моята информация не е тайна.На едно място където се събира ме хората които по някъкъв начин участваха в организирането на състезанието(при Венци).Попитах Пепи-спонсора,на състезанието,кога ще е следващото като дата състезание в Самоков.Той каза,за сега имам други приоритети,и не мога да се занимавам с организация и осигоряване на финанси,за състезания.И го разбирам напълно,от него много хора чакат заплати а не да харчи пари за други неща.
Моята информация не е тайна.На едно място където се събира ме хората които по някъкъв начин участваха в организирането на състезанието(при Венци).Попитах Пепи-спонсора,на състезанието,кога ще е следващото като дата състезание в Самоков.Той каза,за сега имам други приоритети,и не мога да се занимавам с организация и осигоряване на финанси,за състезания.И го разбирам напълно,от него много хора чакат заплати а не да харчи пари за други неща.
До всички интересуващи се от състезанието в Самоков 4X4-2010 год за купата на "ВВ-ГРУП" .
Към този момент наистина имам други планове и идеи за инвестиции ,както и отговарности към служителите си в тези времена . Въпреки всичко СЪСТЕЗАНИЕ и СПОНСОРИ ще ИМА !!!
1. УНИКАЛЕН награден фонд.
2. Участници от BG , RO ,GR ......
3. Задължително - ЛЕБЕДКА - КЛЕТКА
4. Без асистиращи машини .
5. Нов правилник .
6. Два класа .
За повече информация пишете през месец ЮЛИ .
Сега МНОГО МОЛЯ оставете ни на МИРА за да организираме едно ИСТИНСКО ТРАЯЛ СЪСТЕЗАНИЕ !!!
Благодаря предварително !!!
Колеги, не се ядосвайте, а ако има нажду от помощ, казвайте. Тежки временеа са, чест Ви прави, че се нагърбвате отново, ако можем, ще помогнем с каквото трябва.
Коментар