Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Rainforest challenge - Малайзия (От специалният ни кореспондент - Петър Близнака)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• kirov
    отговори
    От: До: Rainforest challenge - Малайзия (От специалният ни кореспондент - Петър Близн

Български отбор на RAINFOREST CHALLENGE 2013 http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=171064

Остави коментар:

• Христо
    отговори
    До: Rainforest challenge - Малайзия (От специалният ни кореспондент - Петър Близнака)

Да не си намерил някой изгубен фотоапарат?

Остави коментар:

• Дявол Коледа
    отговори
    До: Rainforest challenge - Малайзия (От специалният ни кореспондент - Петър Близнака)

Уникално сътстезание благодаря на Петър че ни направи част от него!Ето две филмчета мисля че са от същото състезание.
    http://www.youtube.com/watch?v=F0sYmUiLK58

http://www.youtube.com/watch?v=u2_bD...eature=related

Остави коментар:

• jashi1
    отговори

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
    Малко снимки от спасяването на автомобилите някой от тези кадри са доста тъжни.Разпознах част от местата през който с мъка минахме.
    В много от тези джипки се возих голяма част от другите ни помагаха или ние на тях. Дори след една година спомена ми за това преживяване е още ясен и силен.

В този момент там се случва нещо подобно дано всичко се размине без жертви.Няма по силен от маиката природа.
    http://www.topspeedasia.com/Gallery/...ery_2007a.html
    Беше супер репортаж,преживях го с Вас все едно,че съм бил там.
    Поздрави и продължавайте така.

Остави коментар:

• PETER BLIZNAKA
    отговори

Малко снимки от спасяването на автомобилите някой от тези кадри са доста тъжни.Разпознах част от местата през който с мъка минахме.
    В много от тези джипки се возих голяма част от другите ни помагаха или ние на тях. Дори след една година спомена ми за това преживяване е още ясен и силен.

В този момент там се случва нещо подобно дано всичко се размине без жертви.Няма по силен от маиката природа.
    http://www.topspeedasia.com/Gallery/...ery_2007a.html

Остави коментар:

• Martin Petrovich
    отговори

....браво страхотен репортаж ....искренно ти Благодаря че ме направи (макар и малка) част от това велико пътешествие (събрало в себе си всичко онова с което се характеризира едно такова събитие) ЕВАЛА

Остави коментар:

• Sofia
    отговори

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
    Разказа със снимковия материал ме заинтересува,четох го с интерес. Ако не те затруднява покажи в коя част на картата се развива разказа ти .
    Ето я картата на "спасяването" - днес ми я изпрати организаторът

Остави коментар:

• CAESAR
    отговори

Доста респектиращо!!!!

Остави коментар:

• Жоро Хаджиев
    отговори

Браво на Близнака
    Искрено се радвам, когато бъларин заслужи признанието някъде по планетата, особено това, ако е свързано с мъжество !

Остави коментар:

• Sofia
    отговори

Ето какво ми пише организаторът: (мисля, че няма нужда от коментар.)
    Peter Tsanov is great - he's a real adventurer and knows how to prepare himself and his mind (very important). And he came in the most difficult RFC event in our 10th anniversary!!

Остави коментар:

• Светльо KLX
    отговори

ЕЕЕ,БРАВО всичко което кажа ще повторя някой преди мен .Близнак ти си невероятен човек и си направил невероятен репортаж . Пак БРАВО и РЕСПЕКТ . Благодаря ти .

Остави коментар:

• IvanIvanovi
    отговори

това са нечовеци!!!!!

Петре, благодаря ти!

Остави коментар:

• BukToP
    отговори

Не се сдържах и го препрочетох 2 пъти...направил си нещо ГОЛЯМО! ВЕЛИКО! Благодарим ти, че ни направи свидетели на подвига ти в тия джунгли. Сигурен съм, че снимките ти не показват и наполовина мъченията, на които сте били подложени. Браво за куража и мъжеството!

Остави коментар:

• denislav
    отговори

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
    Какво има да се чудиш - направи най-интересния, атрактивен и впечетляващ репортаж в този портал! Поздравления и от мен!
    +1

Остави коментар:

• Кольо
    отговори

Не мисля, че още едно браво и още едно благодаря ще променят нещо, но наистина съм възхитен. Страхотно уважение за Петър.
    Повече такива Българи!

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X