Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Костенурка седяла повече от 30 години в гараж

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Костенурка седяла повече от 30 години в гараж

Отзад всички са с изпъкнало стъкло, освен първите модификации, с две малки стъкла:

Коментар

Ще ме извините за спама, но каква е функцията на тази връзка с кранчето на гумата?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:vwbeetlenewold5.jpg
Прегледи:1
Размер:62.9 КБ
ID:5201167
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Това е една малка хитринка, вместо да слагат електрическа помпа за водата за чистачките, въздухът от резервната гума създава налягане в казанчето.
        Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Според мен това не е никаква хитринка, ами направо си е провал. Нали като спукаш гума на следващия километър, ще имаш да помпаш като ненормален
          С "Фармахим" - непобедим
          Дизел - само дънки!

Коментар

E да, ама стъклото ще ти е чисто!
            Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Първоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнение
              Това е една малка хитринка, вместо да слагат електрическа помпа за водата за чистачките, въздухът от резервната гума създава налягане в казанчето.
              Това съм го ползвал при развалена бензинова помпа, но за чистачки и то направено от производителя не бих се сетил.
              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Незнам, странна история... освен, че боята е прекалено добра за заводска, уплътненията на калниците трябваше да са черни, тея седалки и те са със странна тапицерия, ама то с костенурките е галям филм - има издадени няколко книги за промените в годините, но и те не ги обвхващат, но дори и измама да е, колата е доста изпипана и си заслужава цената...
                VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
                SXS-Restorations 0886513079
                Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

Първоначално публикуван от Bugman Преглед на мнение
                  .......... си заслужава цената...
                  Ъъъъ, за тия пари в такава 7ца на БМВ ще скоча, еб... костинурката
                  Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X