Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Този за малко да сгази момичето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Този за малко да сгази момичето

Арни, ти в момента само заради спорта ли водиш този спор? Погледна ли клипчето изобщо? Какво видя? Гола равна поляна и някой прави кръгчета? Или може би градинка в квартала с майки по пейки и моторист? Аз видях набита пътека със скокове. Само малоумник ще тръгне да се расхожда по нея, и само малоумник ще стои на подобна пътека чувайки че срещо него идва мотор. По тази логика шо не одиш да си нАправиш един излет със семейството си и барбекю на някоя мотописта? Например в Дълбок Дол. Че после ще имаш да распъваш локуми че не си знаел, и никой не те информирал че това е спортно съоръжение.....

Може да продължаваме до бескрай, ама има ли смисъл?
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
      Арни, ти в момента само заради спорта ли водиш този спор? Погледна ли клипчето изобщо? Какво видя? Гола равна поляна и някой прави кръгчета? Или може би градинка в квартала с майки по пейки и моторист? Аз видях набита пътека със скокове. Само малоумник ще тръгне да се расхожда по нея, и само малоумник ще стои на подобна пътека чувайки че срещо него идва мотор. По тази логика шо не одиш да си нАправиш един излет със семейството си и барбекю на някоя мотописта? Например в Дълбок Дол. Че после ще имаш да распъваш локуми че не си знаел, и никой не те информирал че това е спортно съоръжение.....

Може да продължаваме до бескрай, ама има ли смисъл?
      Така е,наистина се вижда една гола поляна.Кажи ми по какво в клипа разбра,че това е мотополигон и спирам.Ако ли не,ясно е кой разтяга локума.Не ми стана ясно що се форсираш кат балканче на баир,по-кротко,няма да пека кифтеата на твоя полигон

Коментар

Първоначално публикуван от arni68 Преглед на мнение
        Така е,наистина се вижда една гола поляна.
        И само тук-там има разни бразди и коловози , па и малко скокчета. И някакъв кара мотор именно по тези коловози и скокчета. Как може да се предположи, че моториста няма да мине по нормалната, равна поляна, ами ще се навира из скоковете, па и ще кара по изровените бразди...
        Нямам думи...

Според мен даже тези двете са приятели на моториста, и са отишли да го гледат как кара. Ама не са много в час...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Към форумните "професори", това е МОТОКРОС ПИСТА, не е никаква ливадка и момичето беше точно на пистата.!!!!
          Пистата е малко пообрасла като повечето в България, няма пари за поддръжка с машини.
          Такъв мотор се чува от километри, а по оплаквания на някой "професори/ки", даже от десетки километри.

Аз също съм имал подобен случай, даже съм писал във форума за него.
          Преди година или две, минавайки покрай едно село В ГОРАТА, се движех с доста газ и влизайки в един завой, замалко щях да прегаза един тинейджър.
          Момчето седеше със заврени слушалки в ушите и се беше скрил в гората да пуши!!!!
          Това всичкото се случа на една пътека, в дясно е дере с река, в ляво гъсти дървета, как спрях и го опазих не знам, но изяде един ботуш, за десерт на цигарата.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
            ...Аз също съм имал подобен случай, даже съм писал във форума за него.
            Преди година или две, минавайки покрай едно село В ГОРАТА, се движех с доста газ и влизайки в един завой, замалко щях да прегаза един тинейджър.
            Момчето седеше със заврени слушалки в ушите и се беше скрил в гората да пуши!!!!
            Това всичкото се случа на една пътека, в дясно е дере с река, в ляво гъсти дървета, как спрях и го опазих не знам, но изяде един ботуш, за десерт на цигарата.
            На обозначена писта ли се е случило това?

Коментар

Спора, който се заформя е безсмислен - затова не смятам повече да пиша.
              И лошото е, че пак нещата полека лека отиват към "за" и "против" ендуристите/атв-истите, доколкото разбирам - ето затова няма да следя повече темата.
              Hristo Draganov
              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                Спора, който се заформя е безсмислен - затова не смятам повече да пиша.
                И лошото е, че пак нещата полека лека отиват към "за" и "против" ендуристите/атв-истите, доколкото разбирам - ето затова няма да следя повече темата.
                Много правилно.Аз също карам ендуро,но изказванията за шамари и ритници ме провокираха.
                Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                  Към форумните "професори", това е МОТОКРОС ПИСТА, не е никаква ливадка и момичето беше точно на пистата.!!!!
                  Пистата е малко пообрасла като повечето в България, няма пари за поддръжка с машини.
                  Такъв мотор се чува от километри, а по оплаквания на някой "професори/ки", даже от десетки километри.

Аз също съм имал подобен случай, даже съм писал във форума за него.
                  И като се чува от километри пешеходците по дърветата ли да се качват?А момчето ако го беше сгазил,можеше да го нариташ няколко пъти,щото нямаше да може да избяга.Така му се пада като слуша музика и пуши.

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                    На обозначена писта ли се е случило това?
                    Не, не беше обозначена както в клипа и затова не твърдя, че съм прав, даже напротив!!!

Първоначално публикуван от arni68 Преглед на мнение
                    И като се чува от километри пешеходците по дърветата ли да се качват?А момчето ако го беше сгазил,можеше да го нариташ няколко пъти,щото нямаше да може да избяга.Така му се пада като слуша музика и пуши.
                    Ритника беше само един и по-скоро символичен, за цигарата, отколкото че е в гората на пътеката.
                    Естествено че е в правото си да е там повече от мен, виж ако беше писта пак повтарям е друго.
                    Не искам и аз да разпалвам вечният спор, съжалявам ако така ви е прозвучало, просто инциденти стават всеки ден с какво ли не.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X