Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с дистанционно управление

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Докато сме на тема за почистване на електроники, я кажете каква е разликата между, етиловия алкохол и изопропиловия алкохол ?
    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

• chrichri
      chrichri коментира
      Редактиране на коментар
      Единият може да се пие, другия-не.

Да дам резултат. В Неделя почистих със спирт. Вече две вечери работи идеално. Остава въпроса защо контактния спрей не си върши работата, за която е направен. ittso благодаря за насоките. drukman цената на дистанционните се върти 15+ лева. В Петък имах ходене до София града голяма, та прескочих до един склад на онлайн магазин, където имаха DVBC тунер за 24 кинта. Повлякох един, сега естествено имам друг дерт, два ТВ не го намират на тунера си, другия изход е HDMI, ама нали се сещате как 20 годишен телевизор има такъв. Та сега почесвам главата между кабел HDMI към чинчове, или конвертор със същите функции. Конвертора не ме кефи, защото и той иска захранване, за една телевизия отидоха 100 контакта и още толкова кабели. Сега се пускам из града да търся кабел, ако не ще скоча до Трявна, някакъв пич ги прави/ продава, хем да се разходя малко, пък ми е на 20 километра.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

И да довърша темата. След чистенето със спирт всичко е идеално. Новия приемник го курдисах на другия ветеран, взех конвертор HDMI към чинчове. Светнаха ме да използвам USB порта на приемника за захранване на конвертора, та не съм заел още един контакт, бонус имам и още канали.
      Ford Maverick II 2.3 XLT
      Ford Mondeo MK5

Коментар

По магазините за електроника продават ремонтни комплекти за дистанционно. Представляват графитени гумички с тубичка лепило. Износените се изрязват и се лепят новите, струват 5 - 10 лв, а идват с доста гумички. Ползвал съм подобен с добър резултат.

Коментар

До сега не ми се е случвало да има проблем с гумичките, а все 20+ годишни съм разглобявал. Обаче залято с нещо лепнещо редовно. Но е добра информация, може да се наложи. Вече всичко се продава 2-3 години и айде друг модел.
          Ford Maverick II 2.3 XLT
          Ford Mondeo MK5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X