Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Samsung A7 (2018) - черен екран след изпускане

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Samsung A7 (2018) - черен екран след изпускане

  Здравейте, изпуснах телефона от около метър височина. ? Удари се по дисплей в ръб на маса. Видимо няма пукнато,счупено и т.н. по дисплеят,но екрана седи черен. Телефонът работи - получава обаждания и съобщения,но няма как да се видят. Имам два въпроса:

  1. Възможно ли е да се разкачил лентовият кабел на дисплеят ?

  2. Възможно ли е докато намеря сервиз да го вържа по някакъв начин към лаптопа и на екрана на същият да мога да виждам екрана на телефона ? Задавам този въпрос,понеже при връзка с компютър открива телефона,но до там - не се появяват директориите. При връзка със Samsung Switch казва,че не е активира USB file transfer и да го активирам. Да,но без работещ диспелй няма как да стане да го активирам. С две думи - има ли начин да си източа информацията от телефона на компютър по някакъв начин без работещ дисплей ?

 • #2
  Преди време изпуснах А5 - 2015г, и екранът му почерня но постепенно, първо само отстрани, после целия. Смениха ми дисплея за около стотина лева, и телефонът още си го ползвам(не като основен, но си е напълно функционален, и цялата информация от преди това си се запази).
  Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

  Коментар


  • #3
   Не дисплеят му е умрял, сменете го, телефонът ще си работи със всичко в него. Просто не купувайте дисплей за 30 лв.

   Коментар

   Активност за темата

   Свий

   В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

   Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.

   Зареждам...
   X