Днес инцидентно ппробвах един път между Втрен и Лзово, през нивите, но си беше детски , спокойно подържаш скорост от около 80 км/ч. Можеш да си правиш разходка с golf . Единственото интересно беше една локва с кал, потъваш до кокалчетата, но с тия гуми нямах никакъв проблем.
Пишете и мен сред ентусиастите....нямам много опит...освен едно копаене и вадене с трактор на шофьорския плаж на Дюни ...ама съм навит за не6то по софт.... в смисъл моят фургон /Маверик дълга/
не става за на всякъде ...пък и още ме е жал за него.
Иначе....съм минавал тук-там през вода....до фаровете....пове4е не посмях....там ми е входа на филтара....
Здравейте и весели празници. Някой от вас карал ли е из югоизточния край на Национален парк Странджа,има ли много черни пътища? Възможно ли е например, да се направи преход от Резово до Малко Търново? Как стоят нещата , свободен ли е достъпа (все пак е гранична зона)? Благодаря.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Карано е там, има доста пътища но не стават за "прясно боядисани жипки", трябва да не те е жал за боята), имам един познат с който замисляме една такава обиколка, той е от месноста и е с ТЛК 73 (та ги е обикалял често), и с много мерак, ама до сега не е останало време да ми ги покаже , много скоро ще се организираме за 100тина км на черно.
аз съм от Несебър и с приятели вчра направихме интересна разходка из балкана в района на Иракли.
Едното излизане от пътя беше по черен път, който ми се видя визуално страшничък , но с бащиното Л200 нямах грижи освен едно опране отдолу, но опря на предния протектор.. и си беше моя грешка при подхода.. увисна малко, като заключих задния диф. се измъкна.. но този път и при малко кал никога не бих го пробвал.. с тия асфалтови гуми.
От там горе към нос Емине също имаше интересни черни пътища.. особено в покрайнините на самото село Емона има "улички" по които дори и не се опитах без 4L.
За съжеление пътниците снимаха само на равното, и после ме хвана яд, че нямам снимки на коловозите... но скоро не бих се върнал там, че пикапа е на 20 000 км още, а от вчера има следички от клони (надявам се невидими за баща ми) .
Коментар