Приятел ще пътува София - Банско и от там за морето. Може ли някой колега от района да каже какво е състоянието на пътя Банско - Пловдив и от къде е най - добре да се мине.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Банско - Пловдив, откъде ?
Свий
X
-
До: Банско - Пловдив, откъде ?
Гледай да се качиш от Пазарджик на магистралата, защото аз зимата не можах да намеря разклона и карах по някакъв първокласен път от Пазарджик за Пловдив, където не съм виждал на друго място толкова много хора да искат да умрат и усилено да се опитват да си играят с късметаТолкова идиотизми по пътя никъде в България не бях виждал до тогава, колкото по тази отсечка!
No bike - no fun!
Коментар
-
Банско - Юндола - Белово - Пазарджик - магистралата.....
Освен ако не е с 40 тонен камион, защото Юндола-Белово е доста стръмен проход. Подходящ е за летния сезон, а и са някакви 30-на км.
На влизането в Пазарджик се завива наляво за да се мине по околовръстното.Най обичам да ми обясняват как няма да стане!
Коментар
-
Преди месец пътувах - на отиване минах през Белово, Юндола, Якоруда, Банско.На връщане минах през Якоруда, Юндола, Велинград, магистралата.
Въпроса е наистина дали Юндола - Белово или Юндола - Велинград.
През Белово е с около 15 километра по-кратко и аз го предпочитам, но не заради разстоянието - просто ми е по-приятно да карам от там.!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнениеБанско - Юндола - Белово - Пазарджик - магистралата......
Юндола-Велинград е в отвратително състояние и е по-дълго отколкото през Белово.
Коментар
-
От: Банско - Пловдив, откъде ?
Предстои ми тази седмица на 30 .12.11 да пътувам от Пловдив за Банско.Автомобила ми е Сивик 5ген. с нископрофилни зимни гуми.Интересува ме в какво състояние се намира пътя Белово-Банско и по-специално Белово-Юндола! Ще мога ли според вас да премина от там с този автомобил или да си карам по магистралата?
Поздрави и Весели празници!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнениеДнес минах по маршрута Велинград-Юндола-Разлог-Предела и т.н. Почистено и опесъчо е, от Якоруда нататък е сухо направо. На юндола е малко по-зле но ще минеш, а и до 30-ти предполагам ще е още по-добре, защото времето омеква. Дано съм бил полезен.
Поздрави
Коментар
-
Белово-Юндола е що-годе приличен асвалт, обаче зимата е гаден, а не дай си Боже да има камион по него. Изпреварването е проблематично дори лятото. Пътят Велинград-Юндола го ремонтираха това лято.
За условията по пътищата може да видиш тук http://sinoptik.bg/travel-infoСъс съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар