Здравейте, препоръчайте кръчма за уикенда в този триъгълник. Симпатично място, нормални порции, човешки цени. Вечер, ама не късна, че имаме и деца?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кръчма в района на Банско- Разлог-Баня ?
Свий
X
-
От: Кръчма в района на Банско- Разлог-Баня ?
Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнениеЗдравейте, препоръчайте кръчма за уикенда в този триъгълник. Симпатично място, нормални порции, човешки цени. Вечер, ама не късна, че имаме и деца?
Може би Разлог или Добринище са ОКLand Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
-
Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнениеЧовешки цени в Банско забрави - всите механи са попрехвалени, с гадна храна и ужасно скъпи за буклуците дето ти поднасят.
Може би Разлог или Добринище са ОКПавел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
-
Качете се над Бъндеришка поляна, на километър под хижа Вихрен. Има много добро кръчме, добри манджи на народни цени, страхотни гледки. Ако не е затворен пътя вече, разбира се, защото пистите минават през него.Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнениеЗдравейте, препоръчайте кръчма за уикенда в този триъгълник. Симпатично място, нормални порции, човешки цени. Вечер, ама не късна, че имаме и деца?На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
И от мен един глас за тенекията Разлог не поръчвайте прекалено много неща защото порциите са наистина големи , в Баня "При Спаска" добри цени и нормално обслужване088455338две
"Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
Джамбазов 2010г..
Коментар
-
Първоначално публикуван от Alexr Преглед на мнениеБил съм в "Канчето" в Разлог - трудно се намира, защото не е на главна улица. Бях много доволен.
[ATTACH=CONFIG]933076[/ATTACH]
Има я в БГ мапс.Cherokee WJ 4.0L- NP242
Honda Africa Twin XRV 750
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнениеИ от мен един глас за тенекията Разлог не поръчвайте прекалено много неща защото порциите са наистина големи , в Баня "При Спаска" добри цени и нормално обслужванеТрябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Кръчми в тоя триъгълник,дал господ,ама читавите се събират на едната ръка.В Разлог бих се спрял на три - "Тенекията","Слънчевата механа" и "Канчето".На Баня "При Спаска".В Добринище - "Македония".В Добърско също има много добро кръчме още в началото на селото,но не се сещам за името.В Разлог се сещам за още една,"Фенера",ама не съм се отбивал там цяла година,та да не те излъжа.
Коментар
-
При Спаска - нормално ресторантче, вчера към 21.30 три маси заети. Чисто, топло, Бг музика, нормални цени. Сач, картофи със сирене и без, дроб чета, крилца, 4пърленки, 6 бири, две салатки, голяма пица за децата, сок чета - 60.00лв. Порции стандартни, сач не струва, пица децата оцениха на шест.
Благодаря ви. За довечера ще го мислимПавел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
-
В тенекията имаше банкет, до Добринище ни се не ходеше днес и решихме да е канче. Отвън е леко невзрачно, вътре средна работа. Топло, Бг музика, чиста покривка. Като храна са по-добре от Спаска. Бира наливна, виното е хубаво, пици няма, но оперативно спретнаха за децата пърленки с кашкавал, царевица и шунка, станаха като детски пици. Въпреки че е пълно, работят бързо.
Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар