Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На палатка в Гърция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: На палатка в Гърция

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
    Много, ама много си закъснял за да успееш да намериш място в хубав къмпинг.
    И поне да не ми е съвсем спам мнението.
    Аз най-харесвам "Арменистис" между Вурвуру и Сарти, по някаква класация беше един от най-големите и най-добре уредените къмпинги в Европа, има си всичко, и магазин, и кафене, и ресторант, и детски катерушки, и игрище, и хладилни клетки, и естествено всички останали екстри за къмпинг.
    В този съм се огледал за сега. Оказа се че имат човек в БГ. Ако не друго, то поне две места за палатки все ще има. До утре сутринта ще знам какво е положението. Къмпинги - бол...

Коментар

Къмпинги да искаш.

Доста нямат нито сайт, нито изобщо пише за тях някъде.

Винаги ще ви намерят място, въпроса е да приятен къмпинга а и повечето посетители.
      Има по-младежки и доста по-пенсионерски.

На реклама (сайтове, готини снимки и т.н.) не вярвай.
      Например Olympos Beach на юг от Катерини. Реклами, картинки.. чудо! докато не влезеш.
      2 автобуса ученици чакаха за настаняване, а плаж няма и се слиза по стълби до скалите.

Затова караш наред и където ти хареса сянката

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
        Къмпинги да искаш.

Доста нямат нито сайт, нито изобщо пише за тях някъде.

Винаги ще ви намерят място, въпроса е да приятен къмпинга а и повечето посетители.
        Има по-младежки и доста по-пенсионерски.

На реклама (сайтове, готини снимки и т.н.) не вярвай.
        Например Olympos Beach на юг от Катерини. Реклами, картинки.. чудо! докато не влезеш.
        2 автобуса ученици чакаха за настаняване, а плаж няма и се слиза по стълби до скалите.

Затова караш наред и където ти хареса сянката

Така е! Доста са скарани с нета комшиите.
        Аз така се озовах в Каламос под Волос. Красота, но е добре да си с лодка, че да ходиш по островите. Както и на Ворворо де.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
          Как стои въпроса със зареждането на LPG в Гърция.....
          Ако решиш да ходиш на Тасос газ има като слезеш от магистралата...мисля първото село.Изобщо има на доста места,на самият остров обаче няма...Обаче цената беше последно като ходих около 0.98 евро което малко обезсмисля зареждане на газ в Гърция при цената на бензина у нас в момента.На доста Еко-та също има,Бг картите за отстъпки не важат[emoji12] ...

Коментар

Марто, питай choko, мисля че той скоро ходи на Тасос и пообиколи. От това което съм видял, там къмпингите са добре уредени и разчертани.

п.п.

с Бронко ли ще ходиш?

Коментар

Пичове,

смея да твърдя, че повечето къмпинги в северна Гърция съм ги ошетал поне по два пъти всеки, а доста и по много повече. До преди 3- 4 години ми се струваха феноменални. След едно от посещенията до Италия, обаче нещата драматично се промениха. За 35 евро дневно (трима човека, плюс кола, плюс голяма палатка), получаваш космически екстри. Не искам да правя публична реклама на местата, понеже се опасявам да не се получи лайнарията, която настъпи след, като направих няколко пътеписа при откриването на Портокала. Така, че Гърция, вече не е онази от преди 5-6 години. За малко повече шофиране и някой лев отгоре, като път, получаваш удобство, като да сравняваш соц- бунгало с виенски хотел.
              Който не вярва, да дойде да гледа снимки и да правим сметки. Няма семейство, което да съм пратил там и после да мога да се отърва от почерпки. ;-)
              08седемшест5едно513четири

Коментар

Ето и моите впечатления от някои къмпинзи в Гърция.
                На Бяло море между Аспровалта и Кавала почти няма. Има един ужасен смръдлив, шумен и претъпкан малко преди Кавала. Когато спахме там една нощ на прибиране към България едвам оживяхме.
                За сметка на това на Ситония има много къмпинги с различни условия и все някой ще допадне на индивидуалните изисквания. Някои са големи и шумни, други са по-малки. Аз се влюбих в един малък семеен, на брега на морето, със собствено плажче с пясък (без заведения, чадъри и каквото и да е друго на него) и тихо море без скали и таралежи. Няма да пиша тука кой е, защото ще го налазят куп досадни нашенци и няма да е същото хубаво място. Ако някой се интересува от подробности, пращам на лични. Има и сайт.
                Ето какво предлага:
                Чисти санитарни помещения, тишина (извън населено място е). Ползване на споделен хладилник. Ток - готвехме си на наш електрически котлон (трябва да си носите дълъг кабел) до палатката. Без проблеми си ползвахме собственото портативно барбекю.
                Големи дървета с естествена сянка. На местата, където няма дървета, има поставени специални сенници.
                На няколко километра - селище с евтин и добре зареден супер и други магазини - сутрин може да си купите прясно уловена риба и други вкусотии.
                Друга екстра - постоянно подухва ветрец, през нощта е хладен и се спи без проблеми, дори е добре да има дебели завивки.
                Според сайта има нет в къмпинга, аз не съм се интересувала от това.
                Бащата е зле с езиците, но синът говори много добре английски и немски.
                На Ситония има доста интересни места, които да се посетят и разгледат.

Коментар

И какво стана? - "Знам чудно място, ама не казвам, че да не дойдат българето!"
                  Може колегата да е прав с Италията - колкото по далече, толкова по-малко са ... сигурно затова не харесвам беломорието
                  Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
                    Аз най-харесвам "Арменистис" между Вурвуру и Сарти, по някаква класация беше един от най-големите и най-добре уредените къмпинги в Европа, има си всичко, и магазин, и кафене, и ресторант, и детски катерушки, и игрище, и хладилни клетки, и естествено всички останали екстри за къмпинг.
                    Ходим там често с лодките на кафе - води се плажа с най-хубавите мацки в района! А като водим групи под водата, гледките на плуващи отгоре русалки както майка ги е родила са незабравими
                    Show must go on!
                    LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
                      Ходим там често с лодките на кафе - води се плажа с най-хубавите мацки в района! А като водим групи под водата, гледките на плуващи отгоре русалки както майка ги е родила са незабравими
                      Говори ми...!

Коментар

Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнение
                        И какво стана? - "Знам чудно място, ама не казвам, че да не дойдат българето!"
                        Ами така стана. От 40 години ходя по Родопските язовири и от няколко се заглеждам за такива в Сръбско, Албанско, Македонско.
                        Пусти китайци пуснаха палатки за 20-50лв и стана страшно.....
                        И мингяни на палатки се появиха на 1500мнв!! и чаавето първо се хвана за резачката ми - щото седи на поляната без охрана.

Коментар

Понеже виждам, че обсъждате само северна Гърция та бих споделил за Халкидики на втори ръкав след Сарти има един залив преди Дяволския град има 2-3 къмпинга един до друг. Не съм ги посещавал просто съм минавал покрай тях няколко пъти и са ми харесали. https://www.google.bg/maps/place/Cam...abedd33b866165

За тези от вас, които им се ходи по на юг в страната на къмпинг, но не само покрай морето. Бил съм на тях няколко пъти и ги препоръчвам. В Гърция Се пътува бързо и километрите не се усещат много.

1. Метеора Camping Vrachos Kastraki много голям, подреден, чист и на много хубаво място със страхотна гледка,има си всичко магазин, ресторант, много чисти тоалетни и бани, барбекюта, перални, умивалници, хладилници, басейн и т.н. https://www.google.bg/maps/place/Cam...c376e999aefe79

2. Делфи CHRISSA CAMPING, чисто и тихо, има бунгала, стаи магазин, ресторант много бани и тоалетни, навеси над местата за палатки, ток до палатките, басейн със страшна гледка към залива https://www.google.bg/maps/place/CHR...31efff35557503

3, Лефкада ( Василики) Camping Vasiliki Beach Малък, но хубав имам слабост към него, супер на 20метра , баничарница на 100м. бани и тоалетни чисти, на 100 метра от плажа https://www.google.bg/maps/place/Cam...fbd5af3a5553ab
                          Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

От обиколката ни по целия Халкидики преди 2 лета имам спомен: НА ВСЕКИ къмпинг на входа на бариерата оставяш една лична карта и те пускат вътре, като престоя до един час е БЕЗПЛАТЕН. Влизате, гледате, ако ви хареса оставате , ако не ...нататък. За палатки винаги ще намерите сносен къмпинг, а така рискувате да се настаните някъде на палатка , а в следващия къмпинг да си намерите бунгало и по- добри условия.

Коментар

Някой е споменал лодка горе: На Вурвуру лодка се наема за 80-100 евра на ден и още около 20 излиза горивото. Струва си отвсякъде обиколката около остров Диапорос, а Синята лагуна е незабравима.
                              За малките мотори не е нужен документ - правиш едно кръгче да се види че можеш и те пускат в морето
                              Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

Първоначално публикуван от drago varvar Преглед на мнение

За тези от вас, които им се ходи по на юг в страната на къмпинг, но не само покрай морето. Бил съм на тях няколко пъти и ги препоръчвам. В Гърция Се пътува бързо и километрите не се усещат много.

1. Метеора Camping Vrachos Kastraki много голям, подреден, чист и на много хубаво място със страхотна гледка,има си всичко магазин, ресторант, много чисти тоалетни и бани, барбекюта, перални, умивалници, хладилници, басейн и т.н. https://www.google.bg/maps/place/Cam...c376e999aefe79
                                Този наистина е много добър - проверено лично!
                                Ако някой реши да види Метеора и да спи на къмпинг, определено този е най-добрия вариант.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X