Преди няколко години между езерото Ван и Арарат, на чакалиран участък от пътя в ремонт летя с около 100 и наближавам някакво хлапе пастирче стоящо край пътя. Не беше на повече от 10 години и очаквах, че просто му е интересно да види нещо различно в тези диви планини, но щом го наближих на десетина метра, изведнъж измъкна отнякъде едно литрово пластмасово шише пълно с вода и го метна по мене! Не ме уцели само заради високата скорост с която минах, но беше много близо до целта - ако ме беше целнал щях да се пребия сериозно на този чакъл! Та в Кюрдистан не всички са особено дружелюбни - еле па, ако те мислят за турчин!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ходих да пийна "шорба" до Ирак - добре беша
Свий
X
-
"...просто... макар на дърти години... ми се приискало няколко пъти да съм с 20 години по-млад! "
Ооф ПетьооЕпа то на млади години не ни се е преиискало да сме по-млади, а баш сега
..Ама другия път действай, дако си дРът, само гледай да нема на близо чичеве и вуйчеве
Спри в некоя берберница, заглади косъма и право към Д400, ама да е есенеска или напролет, да не е така жега...
0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Аз в ирак жена почти не съм срещал...освен в панаира в багдат и бяхме някъде в град на север от багдат почти до границата с Иран...имаше технически университет и там жените си бяха с нормално облекло без забрадки.
Няма да забравя ,в Ирак още първите дни,на едно кръгово ,се движим много бавно ....и към нас се доближава и надвисва на задното стъкло,един силует в черно от главата до петите .Останало ми е в паметта, прещракването на затворите.....
Оказа се ,че жената проси...ти не знаеш мъж ли е,жена ли е...бомба на кръста ли има...все едно дарт Вейдър ни скочиGalloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар