Обява

Свий
Няма добавени обяви.

При опит за регистрация на мпс в кат спряха колата от движение.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• При опит за регистрация на мпс в кат спряха колата от движение.

Здравейте имам проблем с кат, при опит да регистрирам колата, в кат , дадоха хартиен талон рвд ли как се казва и я спряха от движение причината имала била градушка това нормално ли е?
    Може ли да се обжалва някъде ? Или не.
    Какви са вариянтите да се регистрира изобщо в друг град ли да пробвам или ?
    Колата е с минат техно тест, нови гуми спирачки оригинални стъкла, забележките са леки вдлъбнатини на някой елементи и детайи няма потрошени и течащи елементи.
    Това не е ли дискриминация?
    Виждал съм доста коли със счупени стъкла, и строшени брони и т.н. не ми е ясно как са ги регистрали..

Странно ми е, но и за "малките вдлъбнатини" ако беше дал снимка щеше да е по-ясно.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Това може да е някоя нова измислица.Обжалвай пред шефа на КАТ.Той ще ти каже как стои въпроса.Ако не си доволен, може да се консултираш с адвокат

Коментар

От 4-5 месеца масово затягат режимите във връзка с някои "подобрения, тунинги и модефикации", особено при джиповете. А отказа в кат най-вероятно е поради "лош външен вид". На запад по този параграв се отказват прегледи и се спират коли от движение. Нищо чудно и тук да се въведе такава практика. Иначе преди месец време, на познат свалиха номерата на Тойота J70 заради булбар /не измислен и брутален/, и това при положение, че този модел фабрично има опция за такава екстра. Същото го правят и за нефабрични /туниг, кастъм и т.н/ брони, ледбарове, всякакви тЪрби, стърчащи отпред лебедки . Всичко това, за да е законно трябва да бъде вписано в талона и преминало технотест, чрез / вероятно у нас, но задължително на запад/, приложени съответните сертификати /за броня например/. Друг познат, собственик на пункт за ГТП , ми каза, че са получили официално писмо от съответните служби, да не допускат коли с гореописаните "екстри" в движение при посещение на ГТП-то за преглед. Следствие на което, много търговци на подобни тръболяци пропищяха и разпродават на разни мераклии..
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от bladest Преглед на мнение
          Здравейте имам проблем с кат, при опит да регистрирам колата, в кат , дадоха хартиен талон рвд ли как се казва и я спряха от движение причината имала била градушка това нормално ли е?
          Може ли да се обжалва някъде ? Или не.
          Какви са вариянтите да се регистрира изобщо в друг град ли да пробвам или ?
          Колата е с минат техно тест, нови гуми спирачки оригинални стъкла, забележките са леки вдлъбнатини на някой елементи и детайи няма потрошени и течащи елементи.
          Това не е ли дискриминация?
          Виждал съм доста коли със счупени стъкла, и строшени брони и т.н. не ми е ясно как са ги регистрали..
          Една снимка на МПС-то,ще отговори на хиляди въпроси...
          Може просто да искат да им дадеш,нещо за четене.Пенчо Славейков,Алеко Константинов по няколко бройки,да ги "четат" всички в пункта...
          Последно редактирано от vwbeetle; Вчера, 18:15.

Коментар

• sonda
            sonda коментира
            Редактиране на коментар
            То е така, ама от известно време, точно у Централната Софийска Читалня са бая читатели на канала, та нема да стигнат книгите..А по-добре как пише Ицо по-долу, да се намери "регистратор- библиотекар" срещу определен набор книжки, па той да ги дава на който знае..

Намираш "Регистратор" , плащаш му някой лев да я регистрира и си готов . Така е в КАТ ....корупция от всякъде!
          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

От къде идва колата? Ако е американска или канадска, виж какво пише на талона. Има талони които не подлежат на регистрация, без значение, че колата изглежда като нова. Къде са ти оригиналните документи?
            Звънни.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Нормално е да го направят. Не е нормално да пускат 100% от автомобилите като годни за движение...Особено бракувани-"нов внос", отлежали с години и буквално за скрап. Без значение наличие на ръжда, ниско налягане в гумите, газове и т.н. Редно е и да носят отговорност за определен период, в който ще важи ТП на возилото!
              п.п. Друго е да си приберет найсе лв.за монтаж на нови подложки и рег.номера...Щото с това се изчерпва проверката им!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X