Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Русия взриви вакуумна бомба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Русия взриви вакуумна бомба

Дано е чел какво е станало с генерал Макартър след подобни изказвания.Корея няколко ядрени боини главички тук там.Една две в Китай и СССР няколко по Северна Корея.Хоп войната приключи(две години по късно).И кариерата на генералчето също.
    Да пази Господ от такива Бонапартовци...

Коментар

какво стана с тая бома , да я гърмнат че да се сцепи тази земя и да свършва тоя цирк
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Незнам защо така си мисля,но ми се струва,че циркът едва сега започва.Едва ли е случайно,че Русия излезе от ДОВСЕ и малко по късно постави ракети около Петербург.Америка точи зъби и нокти към Иран.Май миризмата на барут се засилва... Дано да бъркам.

Коментар

Нищо не бъркаш.

Коментар

Барем тоз път ни се размине ама като знам какви са ни политиците и как винаги са си изигравали картите по най-лошия начин... и като прибавим и уроците от историята ух ух ух лоша картинка се заформя.

Коментар

Дали руснаците не правят тези демонстрации в отговор на оная нагла провокация с ПРО-то в Полша и Чехия?Защото това ми прилича на "Матрицата"-агентите Смит викат:"Много сме,тука сме,близко сме",а Нео : "Елате повече".
              Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
              имат право да гласуват на избори.

Коментар

Не бойте се, просто си мерят ...ъъ... бомбите Преди буря в повечето случаи има затишие, а сега врявата е голяма.
                Бомбата технологично е много интересна и много мозъци са работили яко за да гръмне въобще. Наистина е лошо, че от тук нататък се поверява на хора с извратени мозъци, които ще решават къде точно ще гърми занапред

Коментар

Не, тя е ехо от ДОВСЕ. Никоя страна от НАТО на практика не ратифицира договорът за обикновенните оръжия. Използваха го само за да разоръжат страните от ВД, и толкова. По инерция Русия го спазваше - до Урал изобщо нямаше никакви войски. После американците направиха бази у нас, в Румъния и в Прибалтика, и когато опитаха да направят и в Украйна им го набутаха до сливиците. Сега танковите дивизии ще се върнат на границата каквото и да правят американците, а бомбата е изключителен бонус и примоция за европуделите. Сега вече някой може да си изхвърли жипиеса, да отвори картата и да проумее защо 200 часа моторесурс на Т-72 са точно до Ламанша. И защо никой друг танк няма толкова.
                  А базите за ПРО ще ги изтрият с атомни бомби, задължително. Не защото парашутистите не могат да ги изтърбушат, а за да са обица на ухото. Париж и Лондон въпреки че се правят на ядрени държави сигурно няма да ги отнесат, но тия - по буквара. Жалко за Чехия, там има много хубави заводи и инженери.

Коментар

на мен ми се струва че идианците ще си върнат власта в америка , е не цялата , защото кубинците няма да им я дадът и още по итересно е че европа вобще няма и да разбере поне няма да се меси де
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

• До: Русия взриви вакуумна бомба

Замислих се за тези извратени мозъци.И ако може да се вярва на историята то като има ново оръжие трябва да се изпорбва.Ново оръжие - нова тактика.Дали братушките нема да си спретнат нещо в Чечня.Така де тези локалните конфликти са така удобни за изпробване на нови бомбички,техника... Ако не се лъжа именно там си опитаха новите Ка - 50,Водника и помня ли още какво.Не се сещам къде съм чел,че в Авганистан са опитвали бомби ОДАБ - 1500 и други калибри подобни на този,хвърляни от тактическа авиация Су - 25,Ту - 22(който май е от далечната).А доколкото си спомням тези бамбьошки май са на подобен принцип като тази за която е темата.Чини ми се,че скоро ще станем свидетели на детонация в бойни условия.Прогнози,прогнози...

Коментар

В Ингушетия. Тя е на дневен ред. Чечения е общо взето решен въпрос.
                        В Афганистан са опитвали и десеттонни. През 50-те е имало направени такива чудесии за против самолетоносачите. После явно им е дожаляло да ги дадат на вторични суровини. Не са останали доволни, и когато американците взеха да хвърлят своите девет тонни по пещерите, много се смяха. Толкова повече че те не са и бронебойни, ами са косачки. Резервоар за пропан с четири метров прът на носа. Идеята е била да разчистват площадки в джунглата, от които въртолета да може да прибере ранените.

Коментар

Съвсем забравих за Ингушетия.Верно,че там също имаше пукотевица.Ама дали прибалтика през 30те или Ингушетия през 2007 (2008/9) каква е разликата?А бомби има хич да не е.За пуотевица стават.100 - 200 повече мъртви ... това е само статистика.Че какво и са 100 та за 1000 или 10 000.Все тая!Голямата политика не се интересува от самоличности а от броиката им и то фиктивно.А я да си представим расови бунтове в БГ?Май видехме такива.Всеки ден има апартейд.Дли ще е срещу роми или некакви други няма значение.Важното е че още не са ни забелязали че сме удобни за мишена на IR/TV/LASER/GPS Guided Bombs & Misliles With Air/Ground/Surface Lounche.Май пак се заплеснах по фантастиката

Коментар

А, това са малки територии, и общо взето няма цели за такива бомби. Но пък са големи за батальонното разузнаване. Използват Смерч и Ураган. Те си стоят скрити някъде и покриват територията. Иначе бомбардировачите трябва да чакат някъде отвънка много дълго докато разузнавачите дотичат и намерят нещо. Бомбите са скъпи, а и сега нали стратегическите се връщат по границите на НАТО, имат си друга работа.
                            Не мисля че ще бързат да ги използват. Какъвто и да е резултата ще демаскират възможностите. Освен това разузнаването много бързо ще докопа образци от мястото, и всички ще научат наготово от какво са направени. Значи и как. Пък това са огромни пари, руснаците няма да им бутнат аванта

Коментар

Специално за Стефан

Медленно ракеты уплывают вдаль,
                              Встречи с ними ты уже не жди.
                              И хотя Америку немного жаль,
                              Лучшее, конечно, впереди.

Скатертью, скатертью хлор-циан стелется
                              И набивается под противогаз.
                              Каждому, каждому в лучшее верится,
                              Падает, падает ядерный фугас.

Может, мы обидели кого-то зря,
                              Сбросив пару лишних мегатонн.
                              Посмотри, как плавится теперь земля
                              Там, где был когда-то Пентагон.

Скатертью, скатертью хлор-циан стелется
                              И набивается под противогаз.
                              Каждому, каждому в лучшее верится,
                              Падает, падает ядерный фугас.

А война все больше разгорается
                              бомб уж набросали миллион
                              все, что после этого останется
                              мы положим в голубой вагон.

Ядерный грибок уже качается,
                              Быстро радиация растет.
                              Ах, зачем же эта жизнь кончается?
                              Вот бы мне прожить хотя бы год

Солнце в небе засияло ярко вдруг
                              И сейчас же вырос черный гриб
                              Только что вот стоял мой друг,
                              А теперь клочок тряпья горит

Ядерный грибок висит - качается
                              Под ногами плавится песок
                              Жаль, что радиация кончается
                              Я бы посидел еще часок.
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Над Пекином белый гриб качается,
                                Степень радиации растет.
                                Танки ФРГ неплохо плавятся -
                                Так зачем же строили завод?

Мда. Весело време беше

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X