Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SIG SAUER - CALIFORNIA

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: SIG SAUER - CALIFORNIA

Първоначално публикуван от andreiS40 Преглед на мнение
    Именно! За това говорех...Не се оплаквяй от оръжейното законодателства на Калифорния...Ти ела да видиш в Европа кукво е...В България в частност също....Много сте си добре в САЩ...Като разрешават пълнители лестриктирани само до 10/ДЕСЕТ/ броя патрона...просто носиш 3х10 т.е три пълнителя за ,,спеър маггс" и едни в оржието с потрон в патронника и си ОК.....
    Аз съм навит и на 7-8 в 1911-ката плюс 2 резервни 8 зарядни

Коментар

Странно ми е защо някои модели не са одобрени тук,какво им пречи да ги продават с 10 патрона?

А иначе въобще не се оплаквам от закона - шофьорска книжка,теста е 4 минути,доказателство,че живееш на адреса си /регистрацията на колата става / и после у куфара и айде у вас,следващото чак след месец.

Дьрвено ми е,че имат какви ли не модели в какви ли не калибри,но не са одобрени в тоя Щат,но ще го преглътна.

сега ми трябва тема или линк или описание какво им се тунингова на тия - фенер,лазерче,резервна пружина и цев,американските пълнители не ставали та си трябвали оригинал..........е такива неща.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Според мен най-смислено е да сложиш лазерен прицел.Като му свикнеш става най-лесно прицелването особено в тъмното ако стреляш при самозащита.Това си е мое мнение по въпроса без претенции за меродавност. А специалистите да кажат какви други благини може да се добавят.
        Subaru Legacy 2.5
        Suzuki GS500 E

Коментар

Първоначално публикуван от MartiX5 Преглед на мнение
          А специалистите да кажат какви други благини може да се добавят.

Е това ми трябва,че за другия пищов намерих цяла страница описваща всичко което можеда ми се преправи и смени и добави.Няма начин да няма за Сиг ма не я намирам та ако някой има за 220,226 или 229 нека я плесне да се ограмотявам.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от MartiX5 Преглед на мнение
            Според мен най-смислено е да сложиш лазерен прицел.Като му свикнеш става най-лесно прицелването особено в тъмното ако стреляш при самозащита.Това си е мое мнение по въпроса без претенции за меродавност. А специалистите да кажат какви други благини може да се добавят.
            Лазерният целеуказате е АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ! Безсмислен, ненужен, кинаджийски аксесоар.....Много е изписано във връзка с това...По-добре, след като закупи оръжието, да му закупи и интегрира фосфоресциращи мерни прибори, да закупи резервни пълнители / задължително оригинални /, качествен комплекс шомполи, солвънти и масло/грес, качествени кобур/кобури / такъв за външно и за вътрешно носене / и пари за патрони на стрелбището...
            Абсолютно безсмислено е да купува лазерен целеуказател....Кобурът, тоест правилно подбраният кобур е особено значение.....Това е нужно на БенцБосс-а, а не някакви лазерни финтифлюшки....
            Такъв има смисъл на щурмова карабина, ведно с тактически фенер и при това за друг тип задачи-прочистване на сграда, в екип....Това е....
            Лазарен целеуказател, монтиран на оръжие, носено от цивилен калъф за самозащита, е само в тежест.....
            https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

Ето, чети: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=159617

Макар, че по темата не е казано нищо ново, даже е написано малко.....

Със Зиг Зауер няма да сбъркаш.....особено от т нар ,Класик лайн" серия....Щом си с дребни длани- Р228/Р229......
              Имай предвид, че Зиг Зауерите трябва да се смазват редовно.....Друг минус са високата цена на резервните части и консумативи...в САЩ не знам как е....Но по принцип са скъпи оръжия...
              разтърси се по интернет-опъжейните сайтов-оказиони ...Ако намериш Зиг от по-старото производство и е в добро състояние, дори и втора ръка си заслужава....Особено, ако е такъв произведен в бившата Западна Германия....
              https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

Първоначално публикуван от andreiS40 Преглед на мнение
                Ето, чети: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=159617

Макар, че по темата не е казано нищо ново, даже е написано малко.....

Със Зиг Зауер няма да сбъркаш.....особено от т нар ,Класик лайн" серия....Щом си с дребни длани- Р228/Р229......
                Имай предвид, че Зиг Зауерите трябва да се смазват редовно.....Друг минус са високата цена на резервните части и консумативи...в САЩ не знам как е....Но по принцип са скъпи оръжия...
                разтърси се по интернет-опъжейните сайтов-оказиони ...Ако намериш Зиг от по-старото производство и е в добро състояние, дори и втора ръка си заслужава....Особено, ако е такъв произведен в бившата Западна Германия....

Нощните мерници идват като екстра с доплащане та не е зор да си дойде пушкалото с тях вместо аз после да се занимавам.
                Всичко за смазване имам,цената на цев е около 200 кинта,2 пълнителя от добрите е около 90 или там някъде по спомен,но колкото толкова,всичко живо препоръчва смяната на скапаните пълнители с по-добрите Европейски.

Стария немски е почти на цената на новите и трудно се намира,няма да си играя.Тук не знам дали са скъпи,няма с какво да сравня,но са да речем от 950 до около 1300 примерно,в България гледам има от 3 до 6 та има защо човек да се замисли,тук с всички екстри я стъпи на 2 цялата далаверка я не и в това число слагам и цеви и пълнители и пружина и каквото там още може да ми трябва.

Лазера ще го видя как е,не е задължително да го ползвам,сваля се за секунди,евтин е,пистолета няма да се носи никъде почти та ще помисля дали или.Сьщото нещо с фенера.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Стига с това категорично отричане на лазерите, били те видими и невидими. Всяко нещо си има ситуации в които може да се използва и в които не. Недостатък на видимия лазер е, че се вижда и от двете страни, но пък психологическият ефект е значим , вервай ми, когато 2-3 точки почнат да ти шарят на челото, виждането на човек се променя - тествано. При 226, както вече казах, най-удобен е лазер, вграден в направляващата на възвратната пружина. Работи се много лесно и удобно. А лазер за спусъковата скоба е задължителен при работа със заглушител. Диаметъра на заглушителя прави неизползваеми лазера в направляващата и механичните мерни прибори. Без ИЧ лазер пък е немислимо ако използваш очила за нощно виждане....
                  If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Кажи кои са добри,че да знам какво се тьрси,може комбо с фенер ако правят такива.Не тежи кило и ако искам мога да не го слагам,а и сложен да не го ползвам / това важи и за друго нещо /.

Ако не се льжа заглушител е назоконно да слагам тук.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Това е най-доброто. Лаземакс. Ако имаш кинтии - ти си човека:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:$T2eC16RHJGsFFMkvFyycBSD+dlTNuw~~60_3.JPG
Прегледи:1
Размер:64.9 КБ
ID:5514561

Име:211735_ts.jpg
Размер:30.2 КБ
ID:5514562

Коментар

Кажи ми, за какво му на цивилен, мирен човек заглушител? За да има проблеми със закона?

Коментар

Е някъде са разрешени, в някои щати. Може да си купи просто поради факта, че може да го има. Плюс това кажи ми как ти се струва цивилен да води огън в спалята си без антифони с 357?

Коментар

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
                            Е някъде са разрешени, в някои щати. Може да си купи просто поради факта, че може да го има. Плюс това кажи ми как ти се струва цивилен да води огън в спалята си без антифони с 357?

Я в спалнята я в банята,за спалнята е револвера,че по-бьрзо и лесно се работи,тоя го мисля за в банята ако ми/им трябва допьлнително време.И колко да ми е голяма банята пак няма да ме чуват сьвсем след това.

Мани майтапа,мислете го по друг начин,писах го няколко пьти ма пак ще го напиша.Не е задьлжително това да стои на пищова,не е задьлжително ако е монтирано да се ползва,не е задьлжително и да сьм АЗ ползващия та фенер и лазерче ще има,а вече кьде и как е друг вьпрос.
                            Дано не се случва,НО ако се случи нещо искам да имам каквото може да ми потрябва,шанса е никакьв,но не ме бьрка и тоя никаквия да го покрия.На бащата сьм му взел колан / Бизон Последен Шанс ултра ЯК /,сега му взимам кубур за револвера с място за 3 спийд лоудьра.Той живее на около половин час от пищова,а вие примерно мислите за колко време се монтира лазер и за какво ми е.Знам ли кьде,какво и кога ще потрябва,има го на пазара и защо пьк не.

От страницата на Сиг -
                            STL-900 Tactical Light and Laser

Име:STL-900-WLL-small.jpg
Размер:2.5 КБ
ID:5514609

Така,това заслужава ли си 200 кинта или за малко повече се взима нещо по-добро?Това е отделен лазер и фенер,за 150 кинта има само лзер.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Лазера на лазермакс според мен е най-добър. Леснно се работи. Ако искаш няма да го ползваш. Не заема място и не пречи и не тежи. Просто си стои там и като искаш го ползваш, като искаш не го ползваш. Включването и изключването е лесно.

Коментар

А фенер?

Отивам да видя законен ли е,че тук са си обьркали законите него.

И пак вьпроса за кой калибьр поне мернах една таблица,ето я и нея.

http://www.ballisticsbytheinch.com/45auto.html
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X