Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къде си държите моторите ако няма гараж на разположение
Свий
X
-
От: Къде си държите моторите ако няма гараж на разположение
http://youtu.be/uTIUJCx2EQ4
Колко да е екзотична.... Ако не измисля нещо друго, ще правя нещо такова .... За смях на гаргите
-
Еми понеже живеем (или сме от) държава където те е страх да оставиш 20+ годишен мотор на улицата , щото някой може да си го познае си търсиш гараж или паркинг да го прибираш.
Цяло лято във Варна съм видял 2-3 мотора които нощуват на улицата , всичко друго се прибира.Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново
Коментар
-
Преди много време , когaто живеех в aпaртaмент, бях усвоил прострaнството под еднa терaсa нa първия етaж.
Естествено нужнa е височинa зa дa влезе моторa.Sent from my Nokia s fenerche
Коментар
-
Предполагам въпроса е ориентиран към хората в блокове?
Щото аз съм в къща ама гаража не стига и за трите мотора нюта преди няколко дни ходих да търся покривало.
С него, ще го вдигна на стойка и единият ще зимува на двора.
Това на снимката ми се вижда и на мен леко екзотично, меко казано
Ако изключим този вариант, остава на паркинг с покривало.
Моята фантазия свършва до тук а явно и не само моята.
Виждал съм доста омотани мотори по платените паркинги.
Оказа се, че покривала има от 40 до 140лв.
Тези от 40 стават само срещу прах и то на закрито.
Ефирно та знае ли се.
Аз успях да си намеря такова, което дава вид като да издържи поне няколко сезона навън за 90лв.Враг усраине
Коментар
-
Кражбите на мотори са тенденции неподвластни на държавно и обществено развитие. Мотори се крадат абсолютно навсякъде, във всеки голям град, по целия свят. В Страсбург са ми крали емзетката два пъти (развалена, първия път я бяха бутали 500 метра, втория - 2км), а в Париж беше в общи линии невъзможно да застраховаш скъп мотор срещу кражба - застрахователите просто ти се изсмиваха.
България в това отношение е по-скоро напред с материала, охраняем паркинг може да се намери навсякъде.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение...България в това отношение е по-скоро напред с материала, охраняем паркинг може да се намери навсякъде.
В огромната си част са просто платени, което далеч не означава, че са охраняеми.
Но все пак не е като пред блока.Враг усраине
Коментар
-
Имам вече двама приятели, които си купиха дърти бусове за по 2000-3000лв и ги ползват точно като гаражи за мотори. В движение са, алармите им работят, единият даже се ползва като мобилна работилничка.
Условието е да има паркомясто за бус естествено."Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда
Коментар
-
Аз лично използвах жокер : обади се на приятел. Сега мотора ми си стои на централната стойка в затворен гараж до Русе.Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново
Коментар
-
Ха-ха-ха! На мой приятел му откраднаха стария бус, който ползваше само за да си транспортира ендурото. То и новият му мотор беше вътре, но вечерта го притиснахме да го свалим от буса и го закарахме на светло, да се види за какво черпи...ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Първоначално публикуван от prascho Преглед на мнениеИмам вече двама приятели, които си купиха дърти бусове за по 2000-3000лв и ги ползват точно като гаражи за мотори. В движение са, алармите им работят, единият даже се ползва като мобилна работилничка.
Условието е да има паркомясто за бус естествено.
Мисля си, че гараж под наем е по-евтина и класическа стратегияВраг усраине
Коментар
-
Зависи колко са меаркий на мотора ти. Моя го откраднаха в Лондон от гараж. И при всичките им тм камери и простотии мотора си си замина.Honda Transalp XL600v PD06 1993 - откраднат в Лондон.
Honda Varadero XL1000 SD03 2011
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
Идеите за "под балкона" и "за буса" са хитри. За съжаление в моя случай са неприложими. Търся си решение за къща, в центъра, без двор, обиколена от тротоар и сгради. Шансът за паркиране в района е съотносим със спечелване на поне петица от тотото, така че, дори да спра бус, няма да имам място да вкарам мотора.
Има открита тераса на ниво +6м. (3-ти етаж), откъдето е и идеята от мужика от клипчето в началото.
Харесах си и друг вариант:
но ще трябва да го видоизменям леко...
Крадливо племе сме ейй... Таласъмът е прав и по Европата яко се краде, ама след като я контра-колонизираха тъмнозелените, източноевропейците и новите революционери от наши дни...
Поздрави на всички и ако направя нещо ще го снимам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар