Какво масло трябва за двигатела на ктм 450.!!!и на колко резервоара се сменя!!!И колко масло събира в двигателя!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво масло е нужно за КТМ SX450?
Свий
X
-
До: Какво масло е нужно за КТМ SX450?
кажи коя година ти е мотора поне ,моя е 2008 и събира 1200мл масло ,мисля че и по-старите модели събираха по толкова ако не е отделно от скоростите не помня точно как беше.Колкото по-редовно го сменяш толкова по-добре ,нормално е на 5 6 резервоара.Преди ползвах Мотул ,сега ползвам Бел Рей ,и лятото в жегите с по-гъсто масло ,преимерно 15W50
-
Първоначално публикуван от K20ILIEVза мен по добро масло за кросов мотор от бел рей няма !!!
С кое масло съединителя на КТМ не квичи?Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
значи на бел рей тъмбър е модела за четиритактови кросови мотори, обаче за съединителя незнам дали щел го оправи.Аз карам мотокрос и от опит знам че това масло има най-добро смазване на двигателя, засега на българския пазар това е най-доброто !!!
Коментар
-
Съединителя ти не квичи от маслото колега !!!
Да не мислиш че фирмите които правят масла не ги тестват преди да излезат на пазара.
Всеки набеждава маслото че мотора му не работи добре и никога не набеждава двигателя си, където в реалност са проблемите.
Сигурно са ти опечени дисковете на съединителя и затова квичи, сменяй ги и ще се оправи, че даже и пружините ;-)Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнениеСъединителя ти не квичи от маслото колега !!!
Да не мислиш че фирмите които правят масла не ги тестват преди да излезат на пазара.
Всеки набеждава маслото че мотора му не работи добре и никога не набеждава двигателя си, където в реалност са проблемите.
Сигурно са ти опечени дисковете на съединителя и затова квичи, сменяй ги и ще се оправи, че даже и пружините ;-)Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от K20ILIEV Преглед на мнениезначи на бел рей тъмбър е модела за четиритактови кросови мотори, обаче за съединителя незнам дали щел го оправи.Аз карам мотокрос и от опит знам че това масло има най-добро смазване на двигателя, засега на българския пазар това е най-доброто !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар