Здравеите колеги моля за малко инфо. От къде даси закупя ремонтен комплект за двигател SUZUKI-DR 350. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Suzuki DR-350
Свий
X
-
От: Suzuki DR-350
Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнениеА какво ще ремонтираш:комплект гарнитури, бутало и цилиндър, ремонтният комплект инструменти? Представителството на Сузуки е на Цариградско шосе след Плиска посока Младост, доставят за 20-30дена, иначе чужди сайтове, е-бей...
ПС От много време ми прави впечатление, че се пишат постове само за трупане на мнения, а още по лошото е, че питащите биват объркани повече след прочетеното отколкото преди това
Коментар
-
Първоначално публикуван от valio82 Преглед на мнениеЗдравеите колеги моля за малко инфо. От къде даси закупя ремонтен комплект за двигател SUZUKI-DR 350. Благодаря предварително.Поздрави...
Коментар
-
Опа малко силничко се изказваш ми се струва, да последният път в който пазарувах за Сузукито си частите ги поръчах и получих на Плиска. Откакто карам КТМ си пазарувам от Еди и не съм стъпвал в Сузуки, но това не ме прави глупак, щом знаеш че се е преместило представителството го пишеш, но не обиждай човек, който иска да помогне!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнениеОпа малко силничко се изказваш ми се струва, да последният път в който пазарувах за Сузукито си частите ги поръчах и получих на Плиска. Откакто карам КТМ си пазарувам от Еди и не съм стъпвал в Сузуки, но това не ме прави глупак, щом знаеш че се е преместило представителството го пишеш, но не обиждай човек, който иска да помогне!Впрочем аз също не карам Сузуки (дано и мен това не ме прави "глупак"
)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар