Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki DR-350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Suzuki DR-350

Здравеите колеги моля за малко инфо. От къде даси закупя ремонтен комплект за двигател SUZUKI-DR 350. Благодаря предварително.

От: Suzuki DR-350

А какво ще ремонтираш:комплект гарнитури, бутало и цилиндър, ремонтният комплект инструменти? Представителството на Сузуки е на Цариградско шосе след Плиска посока Младост, доставят за 20-30дена, иначе чужди сайтове, е-бей...

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
      А какво ще ремонтираш:комплект гарнитури, бутало и цилиндър, ремонтният комплект инструменти? Представителството на Сузуки е на Цариградско шосе след Плиска посока Младост, доставят за 20-30дена, иначе чужди сайтове, е-бей...
      Чудя се защо постоянно чета мнения, кое от кое по-голяма глупост. Колега ако поста ти беше написан преди година две - съгласен съм, но в момента няма нищо общо с реалността (не подвеждай другите)!!! Представителството на Сузуки отдавна се премести (София, ул. Поп Грую 96) и частите идват за 10 дни (поръчките се изпращат в сряда и следващата пристигат!).

ПС От много време ми прави впечатление, че се пишат постове само за трупане на мнения, а още по лошото е, че питащите биват объркани повече след прочетеното отколкото преди това

Коментар

Първоначално публикуван от valio82 Преглед на мнение
        Здравеите колеги моля за малко инфо. От къде даси закупя ремонтен комплект за двигател SUZUKI-DR 350. Благодаря предварително.
        Колега провери в http://shop.ml-racing.eu/ или http://www.enduroltd.com/ (може да се поръча всичко от каталога на PROX). Не правя реклама просто след едноминутно Google търсене се показаха тези резултати. Сигурен съм, че ако положиш малко усилия ще откриеш още по-голямо разнообразие! Поздрави...

Коментар

Опа малко силничко се изказваш ми се струва, да последният път в който пазарувах за Сузукито си частите ги поръчах и получих на Плиска. Откакто карам КТМ си пазарувам от Еди и не съм стъпвал в Сузуки, но това не ме прави глупак, щом знаеш че се е преместило представителството го пишеш, но не обиждай човек, който иска да помогне!

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
            Опа малко силничко се изказваш ми се струва, да последният път в който пазарувах за Сузукито си частите ги поръчах и получих на Плиска. Откакто карам КТМ си пазарувам от Еди и не съм стъпвал в Сузуки, но това не ме прави глупак, щом знаеш че се е преместило представителството го пишеш, но не обиждай човек, който иска да помогне!
            Никой никъде не наричам глупак, просто много хора тук във форума първо пишат после четат. Забележката ми беше от добрата страна на нещата! Впрочем аз също не карам Сузуки (дано и мен това не ме прави "глупак" )

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X