Може ли някой да ми каже възможни причини за изхвърляне на огън от ауспуха и пукане при по голями обороти
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Yamaha wr250f 2005
Свий
X
-
От: Yamaha wr250f 2005
Може Джартов да се окаже прав.Току що попаднах на това мнение на Гоблин, което май е 100% вярно.
Абсолютно прав си. Същото се появява и при неоригинален/остарял/издухан/изпразнен ауспух.
А няма начин мотор на тия години да е с изряден оригинален ауспух.
П.С А Жоро Донечки го е написал още по добре
Отговорът сами си го давате... Всеки мотор като му свършва бензина започва да гърми, а защо? Ми защото бензина е по-малко от колкото трябва в сместа. Т.е. бедна смес.
Като си отварята ауспусите слагайте по-голям жигльор, от там и цялостна пренастройка на карба. Резултата е - по-шумен, по-вървящ и по-апетитен мотор. Цялата тая система - от възд. филтър през карборатора заедно с горивото, газоразпределението(за 4т мотори), подаването на искрата и изпускателната система са една поредица от важности, които трябва да работят в синхрон и с голяма точност...
Писано е и в други теми по въпроса. Въпросителни винаги ще има, както и компромиси.
Обаче, някой да ми обясни защо при моторите всеки твърди това, а при автомобилите е точно обратното, при богата смес детонация в аспуха, при бедна в смукателния колектор?Който оцелее ще закусва!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Andy Van Der Drift Преглед на мнениеSUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Andy Van Der Drift Преглед на мнение0 8 76 36 8 542
Коментар
-
Първоначално публикуван от onemanarmybg Преглед на мнениеМоже ли някой да ми каже възможни причини за изхвърляне на огън от ауспуха и пукане при по голями оборотиKX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар