Здравейте интересува ме как стоят нещата с лизингите на моторите 2-ря ръка! Някой ако е по запознат да каже нещо по въпроса! Решил съм да взимам мотор на лизинг!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мотор 2-ра къка! На лизинг!
Свий
X
-
До: Мотор 2-ра къка! На лизинг!
Отиваш до някоя банка, питаш, казват ти дали отговаряш на условията им ( основното е да имаш поне 6 месеца стаж в компанията, в която работиш ) и си готов. Иначе няма да е лошо, ако се намери някои колега от форума, да ти пусне лизинг "на доверие". Понеже това много малко хора биха го направили, по-добре изчакай да си направиш нужния стаж и си изтегля кредит, с който да си закупиш мотор.
Пожелавам ти успех!Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
Mercedes w212 E350 4matic
Ducati Monster 600
O888795575
-
През банка сега е абсурдно трудно. Режат здраво за кредитиране - ситото е ужасно. Даже и ипотечните са трудни. Имам роднина в банка, та ползвам вътрешно инфо. Най-добре е с изплащане директно на продавача. Все повече хора рискуват да продават така.Honda XR600
Kawasaki KLX650
Honda XL600V Transalp
+359 888 6З5 9З4
Коментар
-
Преди 5-6 години си бях купил кросов мотор на лизинг, като човека от който го купувах изобщо не ме познаваше. На доверие платих половината сума и после му преведох останалата половина, която получих в заем от банка.
Мисля, че и сега може да се намери някой склонен на подобна схема на плащане, стига да има доверие.2010 CRF 250 R
Коментар
-
Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнениеОтиваш до някоя банка, питаш, казват ти дали отговаряш на условията им ( основното е да имаш поне 6 месеца стаж в компанията, в която работиш ) и си готов. Иначе няма да е лошо, ако се намери някои колега от форума, да ти пусне лизинг "на доверие". Понеже това много малко хора биха го направили, по-добре изчакай да си направиш нужния стаж и си изтегля кредит, с който да си закупиш мотор.
Пожелавам ти успех!или пък каквото и да било чрез банка!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар