Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотор 2-ра къка! На лизинг!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мотор 2-ра къка! На лизинг!

Здравейте интересува ме как стоят нещата с лизингите на моторите 2-ря ръка! Някой ако е по запознат да каже нещо по въпроса! Решил съм да взимам мотор на лизинг!

До: Мотор 2-ра къка! На лизинг!

Отиваш до някоя банка, питаш, казват ти дали отговаряш на условията им ( основното е да имаш поне 6 месеца стаж в компанията, в която работиш ) и си готов . Иначе няма да е лошо, ако се намери някои колега от форума, да ти пусне лизинг "на доверие". Понеже това много малко хора биха го направили, по-добре изчакай да си направиш нужния стаж и си изтегля кредит, с който да си закупиш мотор.

Пожелавам ти успех!
    Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
    Mercedes w212 E350 4matic
    Ducati Monster 600
    O888795575

Коментар

През банка сега е абсурдно трудно. Режат здраво за кредитиране - ситото е ужасно. Даже и ипотечните са трудни. Имам роднина в банка, та ползвам вътрешно инфо. Най-добре е с изплащане директно на продавача. Все повече хора рискуват да продават така.
      Honda XR600
      Kawasaki KLX650
      Honda XL600V Transalp
      +359 888 6З5 9З4

Коментар

Преди 5-6 години си бях купил кросов мотор на лизинг, като човека от който го купувах изобщо не ме познаваше. На доверие платих половината сума и после му преведох останалата половина, която получих в заем от банка.
        Мисля, че и сега може да се намери някой склонен на подобна схема на плащане, стига да има доверие.
        2010 CRF 250 R

Коментар

Именно - сега рових в мобилето - поне 50-60 човека са пуснали опцията "лизинг" само в раздела 4Т ендуро!
          Honda XR600
          Kawasaki KLX650
          Honda XL600V Transalp
          +359 888 6З5 9З4

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
            Отиваш до някоя банка, питаш, казват ти дали отговаряш на условията им ( основното е да имаш поне 6 месеца стаж в компанията, в която работиш ) и си готов . Иначе няма да е лошо, ако се намери някои колега от форума, да ти пусне лизинг "на доверие". Понеже това много малко хора биха го направили, по-добре изчакай да си направиш нужния стаж и си изтегля кредит, с който да си закупиш мотор.

Пожелавам ти успех!
            Колега аз съм в чужбина! Няма как да стане стажа! А аз не работа с трудови договори! Пари на даржавата не давам! Става на въпрос за лизингите дето са само с лична карта дето го дават по автокъщите! Собствените лизинги! Кредит аз не мога да взема никога или пък каквото и да било чрез банка!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X