Обява

Свий
Няма добавени обяви.

БФМ замразява дейноста си !!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: БФМ замразява дейноста си !!!!

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
    Това означава ли че КЕ към БФМ отива по дяволите автоматично? Ако е така кофти работа
    Кое му е кофти.Няма да има републикански шампионат но ще има частни състезания.Тя и без това натам отиваше работата.
    ........................
    Иван Маринов
    CRF 250 X
    Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Колега не подскачай толкова че Богдан го познавам от 84 година.Я ми кажи сега кой го избра него за шеф на федерацията,кой му даде толкова карбланш да коли и беси в мотоспорта,да каже и какъв световен шампион е и всичко това което вие заблудените не знаете.Ами пистата в Севлиево Богдан с негови пари ли я направи,ами до Плевен с кой пари я направи.На ендуро сътезанията с какво помогна Богдан все на едни и същи.Това дето говориш че неми дреме за шампионата е пълна глупост.Като прави толкова неща федерацията защо е на това дередже.Той е като монопол а май е и единствения в Бг дето разбира как се правят нещата.Ами за Димитър Рангелов какво ша кажеш че Богдан е по кадърен от него ли ,не просто единия лижеше гъзовете на комуниститие,а на другия му отнеха титлата заради други убеждения.Мото спорта в Бг е пълен ташак благодарения на личности като тези по горе.Не искам да пиша повече ,щото такива като тебе ЗАБЛУДЕНИ ще продължават да живеят в един свят на батко татко ,приятели познати и други.Нямате помощ защото никой не поставя въпроса какво става и няма никаква гластност и прозрачност на историите в Бг мотоспорта.
      Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
      0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

"Според него прекратяването на дейността на федерацията няма да попречи на преговорите и плановете за домакинство на състезание от MotoGP. "Федерацията е просто инстанция, която няма роля. Всичко се прехвърля към акционерното дружество, което си движи нещата", каза Николов."

Аз лично бих търсил разковничето тук. Въпрос на приоритети. "Движим си проектите по важните теми, Федерацията
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнение
          Кое му е кофти.Няма да има републикански шампионат но ще има частни състезания.Тя и без това натам отиваше работата.
          Ако се замислиш малко повече, ще разбереш, че е кофти...
          Няма лицензи, т.е. не могат да карат в чужбина българските състезатели ( напоследък станаха повечко АТВ-исти и мотористи) !
          Няма да могат да карат чужди лицензирани състезатели в България, а това е проблем...особено за АТВ шампионатите...
          И т.н. и т.н.
          Това означава връщане назад, а пътя по който тръгнаха моторните спортове в България е правилния и те набраха голяма скорост...

Коментар

Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнение
            Ами така погледнато не е кофти, но ако решиш да мръднеш някъде навън за разнообразие като няма федерация няма лиценз и ако там е задължителен кво правиме освем-кръгом.
            Опа Тодор ти е отговорил по ясно.
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
              Колега не подскачай толкова че Богдан го познавам от 84 година.Я ми кажи сега кой го избра него за шеф на федерацията,кой му даде толкова карбланш да коли и беси в мотоспорта,да каже и какъв световен шампион е и всичко това което вие заблудените не знаете.Ами пистата в Севлиево Богдан с негови пари ли я направи,ами до Плевен с кой пари я направи.На ендуро сътезанията с какво помогна Богдан все на едни и същи.Това дето говориш че неми дреме за шампионата е пълна глупост.Като прави толкова неща федерацията защо е на това дередже.Той е като монопол а май е и единствения в Бг дето разбира как се правят нещата.Ами за Димитър Рангелов какво ша кажеш че Богдан е по кадърен от него ли ,не просто единия лижеше гъзивете на комуниститие,а на другия му отнеха титлата заради други убеждения.Мото спорта в Бг е пълен ташак благодарения на личности като тези по горе.Не искам да пиша повече ,щото такива като тебе ЗАБЛУДЕНИ ще продължават да живеят в един свят на батко татко ,приятели познати и други.Нямате помощ защото никой не поставя въпроса какво става и няма никаква гластност и прозрачност на историите в Бг мотоспорта.
              Живеи си в Испания и не се обаждаи! Определено си креативен до колко съм забелязал, но в други теми различни от БФМ. Колкото до заблуденоста ми, май ти си далече от нещата и от деиствителноста в България! Пиши си колко искаш и където искаш, никои не те спира, ама Христов ти е отговорил с две думи!

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                Колега не подскачай толкова че Богдан го познавам от 84 година.Я ми кажи сега кой го избра него за шеф на федерацията,кой му даде толкова карбланш да коли и беси в мотоспорта,да каже и какъв световен шампион е и всичко това което вие заблудените не знаете.Ами пистата в Севлиево Богдан с негови пари ли я направи,ами до Плевен с кой пари я направи.На ендуро сътезанията с какво помогна Богдан все на едни и същи.Това дето говориш че неми дреме за шампионата е пълна глупост.Като прави толкова неща федерацията защо е на това дередже.Той е като монопол а май е и единствения в Бг дето разбира как се правят нещата.Ами за Димитър Рангелов какво ша кажеш че Богдан е по кадърен от него ли ,не просто единия лижеше гъзовете на комуниститие,а на другия му отнеха титлата заради други убеждения.Мото спорта в Бг е пълен ташак благодарения на личности като тези по горе.Не искам да пиша повече ,щото такива като тебе ЗАБЛУДЕНИ ще продължават да живеят в един свят на батко татко ,приятели познати и други.Нямате помощ защото никой не поставя въпроса какво става и няма никаква гластност и прозрачност на историите в Бг мотоспорта.
                Браво, ПРОСВЕТЛЕНИЕТО дойде от Испания
                Я като си толкова информиран, всезнаещ, разбиращ, вещ по всичко, кажи ми ТИ какво направи за мотоспорта в БЪЛГАРИЯ (изключвам приноса ти в писане на постове в този форум)

P.S.

Аз познавам Богдан Николов от една година, а Румен Петков съм виждал един път !
                Пари не са ми давали, но виждам какво направиха за мотоспорта...
                Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 05-11-09, 21:14.

Коментар

хм лоша работа
                  Honda CRE 250
                  Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

Коментар

А бе те във Формула1 се надпреварват кой първи да се откаже че и там станаха кът финансите, та нашта федерация ли ще издеяни. Рано или късно и тук ще се появят хора които ще искат да градят па макар и отново било то за хубаво или лошо, просто няма смисъл да се карате пред ковчега на мъртвеца преди да е погребан. Това наистина е една много неприятна новина, но света не свършва с това. ще поживеем и ще видим както казват руснаците. Дано да е на добро оттук нататък.
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Момчета всичко ще си дойде на мястото ,но децата ,когато само научат и ще ми гръмне главата.Без лицензи няма състезатели .Сетете се за тези ,няколко деча и младежи ,който са на евро и световно ниво ,,,к,во ги праим ,а...Само теоритичнооо.

Коментар

Абе много ви боли като ви кажат истината.И просветлението не е от Испания а от българин който живеве в чужбина ,не парадирам къде съм и не ми прави евала да казвам къде съм и какво съм.Просто имам съсвем друга гледна точка от вашата и просто обяснено е че с стари к...и ,нов бардак неможе да се прави.Ама за едно сте прави не ми пука за тази федерация ,можеби за друга да но за тази не.МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ИЗТРИЯТ МНРНИЯТА МИ ЧЕ МНИОГО СЕ ДРАЗНАТ КЛОЕГИТЕ ОТ ИСТИНАТА..
                        Последно редактирано от pepimotos; 05-11-09, 22:02.
                        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Какъв ковчег какви пет лева. Не бързайте. Кризи е имало и преди. Поживем - увидем. Аз не бих ги закопал толкова бързо бфм. Не и докато Б. Николов им е шеф. Вече той до колко би искал да продължи е друг въпрос. Но новините са прекалено пресни за да спекулираме какво и що.
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Това сме го слушали вече.Няма конспирация,това е смешно.А не мога да разбера защо е нужно да се харчат пари за световни и европейски като имахме само 6 състезания в България.И не ми казвайте че световното в Севлиево се прави за публиката.На традиционното в Бобошево имаше повече публика от колкото в Севлиево.А пък тези заеми ги знам от 7-8 години.И всяка година едно и също.А ако няма федерация не се притеснявайте за лицензи.Срещу 80 евро може да си извадите Гръцки лиценз и да карате на всякъде.

Коментар

Аз не разбирам и не знам много. Особено за сегашната ситуация. Помагал съм на БФМ в зората на демокрацията , когато се организираха първите международни състезания под председателството на Б.Николов. Познавах го тогава и ако не се е нещо изпедепцал през годините , ще изкопа метро до Бояна ако трябва ,но мотоциклетен спорт ще има в България. Не идеализирам никого , просто казвам , че на човека не му е все едно , работоспособен е .... пък и кой не краде в тая държава....

В онези времена за които ви говоря се работеше с мизерни средства и нямаше пари да си платят дори митата на времеизмерващата техника /подарък от швейцарци/. Вярно е , че го няма вече големия Димитър Бубов там /бог да го прости/ , но аз съм оптимист. Шъ са опрайм.

А може би е дошло времето пак да помагам , или повечко от нас да помагат? Как мислите , дали не е редно да попитаме БФМ , имат ли нужда то помощ /не говоря за пари/? Нали всички искаме да се радваме на мотоциклетния спорт!
                              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Не съм навътре в нещата, ама когато нещо, с което можеш да се хвалиш в чужбина си заминава не е много приятно.
                                А БМФ от къде взимаше пари преди? От държавата, спонсори, лицензи, нещо реклами и права ли? - Ахам, прочетох от държавата искат пари.
                                Предполагам си е нещо като голяма фирма и явно кризата не и се отразява добре. Не е стигнала фазата сама да се издържа, че чак и да генерира приходи, и разчита държавата да обира луфта. Гледам от Ф1 се отдръпват огромни корпорации. Моторните спортове са си лукс и разточителство и е логично те първи да пострадат от кризата, ама чак пък закриване....

Все пак ние сме си малка държава с малък пазар, малко спонсори и малко фенове. Не е лесно да се напредва в такива условия на световно ниво с толкова малък капацитет... вероятно са разчитали да ги бута държавата, да се засилят нещата и да надрастнат страната, за да печелят на световно ниво, ама не би.

Ами тия акционерни дружества... да не стане Богдан втори Бърни? Да не е нещо: изтискахме държавата колкото можахме да тръгне Мото ГП, ще ревем за още и ако не дадът, няма да имаме избор освен да си го направим частно..хм на никой около когото се въртят пари не вярвам. Алчността е страшно нещо.

Тъжна работа, тамън се бяха засилили нещата. Чак и големи писти, световни шампионати, децата много карат ... европейския шампион... за тях верно е най-гадно...ще избягат в чужбина

"Росен Тончев, Ангел Караньотов, Александър Георгиев - СРЕБЪРНИ медалисти на СВЕТОВНАТА КУПА НА НАЦИИТЕ ПО СУПЕРМОТО, Мартин Чой - Източноевропейски и републикански шампион на писта, Петър Петров - европейски шампион по мотоклос, Николен Кушев - източно европейски шампион по Мотокрос АТВ - това са само част от хората, които дават всичко от себе си за да го има мотоциклетният спорт в България. "
                                Последно редактирано от iassen; 06-11-09, 02:58.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X