Първоначално публикуван от mitkov
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къде може да се намери ремарке/платформа за мотор?
Свий
X
-
-
Първоначално публикуван от mitkovна моето ремарке така яко се закрепват моторите и без да ги вързвам че после едвам ги свалям
направили сме дупки в пода в които се заклещтват гумите
австриеца като го бе видял каза че е много добре измислено
до сега кви ли не дупки съм минавал не е паднал мотора
ремарке над 750кг /по регистрация/ трябва да има спирачка, а шофьора Е категория...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Купих мотора януари,не много приятно време за каране,качих го в ремъркето ,забих предната гума в предния ляв ъгъл на ремъркето,пуснах степенката и като затворих задния капак задната гума се застопори така стабилно,че като го вързах за борда не мръдна.Рем.-около 300кг+130мотор никакъв проблем.На колесар обаче може да качиш повече от 1 мотор,пък и колесара е по лек.
Коментар
-
Ремарке
От къде може да се купи ремарке за превозване на два мотора ?Някой да продава , или пък да знае къде се продават нови и на какви цени ?0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
До: ремарке
Sandra Trailers правят всякакви ремаркета, до тук сме доста доволни от тях. Намират се в София, като тръгнеш по околовръстното от разклона за Горубляне посока разклона за летището - на 500 метра в дясно има отбивка към една автобаза ли се водеше, тир база ли абе не можеш да го пропуснеш. Като влезнеш е в дъното в дясно, ще ги познаеш по ремаркетатаИздъних се на Тюринг теста
Коментар
-
До: ремарке
.голям проблем е с тия ремаркета..
имах едно от години мое си траулерче..но от как миналата година смениха номерата..стана нелегално..
...без ремарке ..направо ти се съсипва сезона..не можеш да идеш на състезание -нито някъде да тренираш..постоянно от някой трябва да искаш че после да му го връщаш...ааааа..сега проучих въпроса с новите ремаркета..има на цени от 900 до 1400 -са най евтините туристически..а такива пригодени за мотори ..по евтино от 1400-500 до сега не съм срещтнал
-тези от ремаркета .ком са немски ..туристическите им са между 1400 и 2 и нещо..траулерите им са по скъпи от туристическите..и мисля че в момента ги нямаха в наличност
...като посъбера още информация..ше зема да напиша една статия -специално за ремаркетата ..то голям проблем си е за всеки офф роудър
Коментар
-
До: Ремарке
Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнениеОт къде може да се купи ремарке за превозване на два мотора ?Някой да продава , или пък да знае къде се продават нови и на какви цени ?
Сещам се за завод в гр.Елена.
Има и цени , всичко , нямаш проблеми и при регистрация в КАТ.Луд умора няма , само се поти !
Коментар
-
До: Къде може да се намери ремарке/платформа за мотор?
http://remarketa.com/
сайта обаче е в процес на разработка ... обаче има контакти ..
успех[Metal Mulisha]
KTM: Ready to Race
Коментар
-
До: Къде може да се намери ремарке/платформа за мотор?
Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение-днеска ще ми докармат наай после ремаркето
-чисто ново-туристическо
от фирма -кало..го хоръчах-направо ще ми го докарат до харманлиДа видим маймуните ще е то банан и кокосов орех.
Коментар
-
До: ...
Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнениеА те нали трябва да минат някакви регистрации и т.н.?
и изисква ли се задължително категория за ремаркета?
специална категория /В+Е/ трябва само, ако ремаркето е 750+ кг... За мотор/и/ ще е по-леко...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар