Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде може да се намери ремарке/платформа за мотор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от mitkov
    на моето ремарке така яко се закрепват моторите и без да ги вързвам че после едвам ги свалям
    направили сме дупки в пода в които се заклещтват гумите
    австриеца като го бе видял каза че е много добре измислено
    до сега кви ли не дупки съм минавал не е паднал мотора
    А за колко мотора ти е ремъркето? Питам защото съм виждал ремъркета с дупка за гумите в центъра, което не отговаря на изискванията на техно тест, защото трабата на теглича трябва да продължава до края на ремъркето (през центъра).

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
      на моето ремарке така яко се закрепват моторите и без да ги вързвам че после едвам ги свалям
      направили сме дупки в пода в които се заклещтват гумите
      австриеца като го бе видял каза че е много добре измислено
      до сега кви ли не дупки съм минавал не е паднал мотора
      не казвам, че ще падне, а че ако не е хванат МОЖЕ да падне

ремарке над 750кг /по регистрация/ трябва да има спирачка, а шофьора Е категория...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

няма проблем имам А В С И Е
        НА ЖЕНА МИ БАЩТАТА Е ИНСТРУКТОР

Коментар

Купих мотора януари,не много приятно време за каране,качих го в ремъркето ,забих предната гума в предния ляв ъгъл на ремъркето,пуснах степенката и като затворих задния капак задната гума се застопори така стабилно,че като го вързах за борда не мръдна.Рем.-около 300кг+130мотор никакъв проблем.На колесар обаче може да качиш повече от 1 мотор,пък и колесара е по лек.

Коментар

Ремарке

От къде може да се купи ремарке за превозване на два мотора ?Някой да продава , или пък да знае къде се продават нови и на какви цени ?
            0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
            Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
            Суперскан България www.decbg.com
            Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

До: ремарке

наскоро бях гледал в едно от списанията ни за продажба на коли втора употреба, тези дето ги има из бензиностанцийте и там имаше ремаркенца за един, два или три мотора място и бяха от 1000 до 3300 лв. в автосалоните има също ако не се лъжа

Коментар

www.remarketa.com
                Иво Георгиев
                Gworkshop

Коментар

Sandra Trailers правят всякакви ремаркета, до тук сме доста доволни от тях. Намират се в София, като тръгнеш по околовръстното от разклона за Горубляне посока разклона за летището - на 500 метра в дясно има отбивка към една автобаза ли се водеше, тир база ли абе не можеш да го пропуснеш. Като влезнеш е в дъното в дясно, ще ги познаеш по ремаркетата
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

.голям проблем е с тия ремаркета..
                    имах едно от години мое си траулерче..но от как миналата година смениха номерата..стана нелегално..
                    ...без ремарке ..направо ти се съсипва сезона..не можеш да идеш на състезание -нито някъде да тренираш..постоянно от някой трябва да искаш че после да му го връщаш...ааааа ..сега проучих въпроса с новите ремаркета..има на цени от 900 до 1400 -са най евтините туристически..а такива пригодени за мотори ..по евтино от 1400-500 до сега не съм срещтнал
                    -тези от ремаркета .ком са немски ..туристическите им са между 1400 и 2 и нещо..траулерите им са по скъпи от туристическите..и мисля че в момента ги нямаха в наличност
                    ...като посъбера още информация..ше зема да напиша една статия -специално за ремаркетата ..то голям проблем си е за всеки офф роудър

Коментар

До: Ремарке

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                      От къде може да се купи ремарке за превозване на два мотора ?Някой да продава , или пък да знае къде се продават нови и на какви цени ?
                      Напиши в търсачките "ремарке" и ще видиш много сайтове на ф-ми от България за производство и продажба на ремаркета.
                      Сещам се за завод в гр.Елена.
                      Има и цени , всичко , нямаш проблеми и при регистрация в КАТ.
                      Луд умора няма , само се поти !

Коментар

До: Къде може да се намери ремарке/платформа за мотор?

http://remarketa.com/

сайта обаче е в процес на разработка ... обаче има контакти ..

успех
                        [Metal Mulisha]
                        KTM: Ready to Race

Коментар

-днеска ще ми докармат наай после ремаркето
                          -чисто ново-туристическо
                          от фирма -кало..го хоръчах-направо ще ми го докарат до харманли

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                            -днеска ще ми докармат наай после ремаркето
                            -чисто ново-туристическо
                            от фирма -кало..го хоръчах-направо ще ми го докарат до харманли
                            Снимки, снимки - после в "Продуктови тестове"! Да видим маймуните ще е то банан и кокосов орех.

Коментар

До: ...

Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнение
                              А те нали трябва да минат някакви регистрации и т.н.?
                              и изисква ли се задължително категория за ремаркета?
                              желателно е да си го регистрираш - за да не те спират куките
                              специална категория /В+Е/ трябва само, ако ремаркето е 750+ кг... За мотор/и/ ще е по-леко...
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

..е та то точно зарад тия регистрации е цялата олелия..иначе колесар имам отдавна а и не е сложно да се направи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X