Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сайга 12к , 410к, 20к

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сайга 12к , 410к, 20к

Какви са възможностите за тунинг на тези Сайги в България ?

патроните 410 и 20 кал. изобщо намират ли се в България ?

От: Сайга 12к , 410к, 20к

Каквито и да са, са забранени. В Русия със смях приемат твърдението че това е ловна пушка. Ядосват се че е скъпа, понеже всъщност много я ценят и купуват. Главния тунинг е оправянето на възможността да стреля със сгънат приклад. Но е незаконно, и не знам как се прави
    Носенето на ловни пушки насам - натам е разрешено само в разглобен вид. На тая цялото разглобяване е свалянето на пълнителя. Поради което е и много ценена.

Коментар

Че защо да е забранено да се тунингова ? Една оптика или бързомерец , фенер с лазерче пред пълнителна ръкохватка !! Че не е ловна пушка съм съгласен ! Кое и е скъпото ? Прегледах няколко обяви попаднах на три сайги 12 от 500-800 лв втора ръка !! и една обява за сайга 410 за 300лв втора ръка!

Коментар

Е малко ли е ... (((
        Че това тунинг ли е? Това е просто да я окомплектоваш.

Коментар

Първоначално публикуван от snap Преглед на мнение
          Какви са възможностите за тунинг на тези Сайги в България ?

патроните 410 и 20 кал. изобщо намират ли се в България ?
          Snap, ако ще стреляш "наслуки", е все-едно как ще си "тунинговаш" пушката (за модератора - това е шега от ник-нейма на питащия). А сега: ако напишеш за какво мислиш да ползваш тази пушка и съответно какви подобрения са ти необходими и защо, ще е по-лесно да се отговори на въпроса ти.
          Колкото до тези патрони - има ги, но зависи как ги търсиш.
          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
            Snap, ако ще стреляш "наслуки", е все-едно как ще си "тунинговаш" пушката (за модератора - това е шега от ник-нейма на питащия). А сега: ако напишеш за какво мислиш да ползваш тази пушка и съответно какви подобрения са ти необходими и защо, ще е по-лесно да се отговори на въпроса ти.
            Колкото до тези патрони - има ги, но зависи как ги търсиш.

Сайгата я искам за развлечение !! но и за лов става само да е в добри ръце!!!
            Относно 410к четох едни мнения в БГ Лов! Бил много добър с бренекета тоя калибър !! и сабарял от заек до 200кг Елен !! и нямал откат както при убийствения 12 калибър ! Казаха ми че Сайги се намирали в магазините на Арсенал в Казанлък !! По оръжеините магазини не съм ги срещал !! В Випа дали ще се намират ? Просто въртя суча подпитвам

Коментар

Виж в НВС комерс Пловдив при другаря Наниш той се води официален представител и вносител на всичкото руско оръжие което се продава у нас.
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

може ли да питам защо нестава Сайгата12к за лов???

Коментар

А как да става с толкова къса цев, и самозарядна?

Коментар

Ограничението за дължина на цев е 51 см, и самозарядна не означава автоматична!

Коментар

Първоначално публикуван от lvf Преглед на мнение
                      може ли да питам защо нестава Сайгата12к за лов???
                      И аз имам Сайга 12,но според мен става само за пилешки лов на къси разтояния.Цевта е прекалено къса и зажършва на пълен щок(стеснението е 1 мм)Преди съм стрелял по глиган с 13/0 но не съм доволен от пораженията,затова сега Сайгата само ми пази касата.
                      0885719173-Красимир

Коментар

Сайгата е за против айдуци, не против глигани.
                        Автоматичността пък како значение има? Има ли автоматика за презареждане с отвод на газове? Има. Загубата на скорост и енергия на снаряда е факт.

Коментар

Всяка цев си иска своя патрон 13/0

Коментар

аз съм доволен......стреля си добре целя си...общо взето е добра!!!

Коментар

След като няма да я ползваш за лов, какво точно ще е това забавление със фенерчета, лазерчета и др.

Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                              Dacia Duster 4WD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X