Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Стари големи радиокасетофони

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Стар голям радиокасетофон

За мен е основно визуално всичко. Някъде в началото на 90 тте качеството отиде по дяволите.... То предполагам всеки може без да се замисли и по вида да определи (за каквато и техника да става дума) към кои десетилетия спада нещо. Пък дали е лампово,интегрално, цифров тунер и т.н.... май няма особено значение. То например и през 80 тте имаше доста със дигитален тунер и са си същите стари бойци като аналоговите им братя. А пък възхода и модата на тия преносими машини беше точно към средата на 80 тте. Та и затова най-добрите образци са от онова време. Търся, не ме забравяйте .
    висете отпуснато

Коментар

Днес ми пристигна новата придобивка Intersound Super Jumbo 747и веднага отидох при приятели в радио Мая, да се похваля

Направих веднага тест на звука и определено Шарп-а е доста по-напомпен като саунд.Ще направя видео тези дни
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Ха приритах от кеф. Нема такава гледка. Браво. Чакаме видеото. То е ясно че японеца си бие по звук. Правили сме го тоя тест. Само буумбластера на Джейвиси ги бие старите японци. Ма и той беше опит да ги възроди де. Пък и си спеели аудитория по цял свят (аз лично съм сменил 3 и са в близки мои хора и сега). Аз май се зарибих дотам,че ше зема да събирам всякакви стари бойци. Ама нещо буксувам..... Пък каквото намеря тия пичове решават,че сме колекционери на антики и е...и цените обявяват . Ама то тия всеки може да ги намери (стоят си обявите с години). Ама разпитвам де .
        висете отпуснато

Коментар

Значи станаха три броя. Най новия ми подарък е Саньо М9830К. И вече реших,че със сигурност започвам да събирам касетофони от 80 тте .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF8391.JPG
Прегледи:1
Размер:125.2 КБ
ID:5241451
          висете отпуснато

Коментар

Честито бате Тони
            Аз сега ровя един дядо Мраз, да се раздели с любимия си Шарп, ама да видим

Коментар

Еее тоа шарп е с 20 см басове бре. Нема такъв. Натискай го дядката .
              висете отпуснато

Коментар

Ванка,напий го бре,това си заслужава всяка капка!!

Ей,и мен ме запалихте,да знаете!
                088пет722пет99
                http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                  Ей,и мен ме запалихте,да знаете!
                  Не е добре! Така се разхвърля стоката. А и тия, дето търсят, на кОго да го дават...
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Най-новото попълнение - Шарп GF 515 в перфектно състояние... На мен никога не ми е харесвал особено,но според всеобщо мнение по форуми за буумбоксове това е най-добре (не най-силно) звучащия касетофон правен някога... Струваше ми се леко странно ама сега вервам.... Е верно няма такъв звук от касетофон... А и състоянието му е много добро...Ще преглътна странния грозноват дизайн и странното разположение на кръговете пред колоните (всички са така). Качеството е може би от последните напъни в началото на 80 тте... Всичко е толкова изпипано.... Почвам да празнувам сега . Ето и пирамидката по която котките обичат да се катерят.
                    За жалост досега оттук във форума не излезе нито един касетофон и съм озадачен...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF8403.JPG
Размер:124.1 КБ
ID:5242479Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF8401.JPG
Размер:123.8 КБ
ID:5242480Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF8402.JPG
Размер:117.4 КБ
ID:5242481Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF8399.JPG
Размер:119.6 КБ
ID:5242482Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF8398.JPG
Размер:122.5 КБ
ID:5242483Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF8400.JPG
Размер:120.0 КБ
ID:5242484
                    висете отпуснато

Коментар

Честито, днес ми направиха оферта за този Панасоник.Всичко работи, само потенциометрите малко пращели, от 15 години не е ползван.Малко е new-school 1989г, но си заслужава да го приютя Да си призная и аз съм изненадан, че от толкова голям форум, не излизат някакви готини оферти.Всичко ли е отишло на скрап....не знам.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image_00004.jpg
Размер:770.2 КБ
ID:5242494 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image_00005.jpg
Размер:764.5 КБ
ID:5242495 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image_00006.jpg
Размер:771.5 КБ
ID:5242493 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image_00003.jpg
Размер:685.6 КБ
ID:5242496

Коментар

От тия времена ми се търкалят и на мен няколко и се ползват за озвучаване на кухни и гаражи из вилите. Имам и нови красавци ама сега са ме обладали 80 тте години . Взимай го, във всички случаи е по-добре да е във правилните ръце кас'тфона . Какво стана със Шарпа на дядо мраз? Не го изпускай в никой случай. Много е як.
                        висете отпуснато

Коментар

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
                          От тия времена ми се търкалят и на мен няколко и се ползват за озвучаване на кухни и гаражи из вилите. Имам и нови красавци ама сега са ме обладали 80 тте години . Взимай го, във всички случаи е по-добре да е във правилните ръце кас'тфона . Какво стана със Шарпа на дядо мраз? Не го изпускай в никой случай. Много е як.
                          Дядо Мраз е в Англия и чакам да се свържат с него, за момента съм на "stand by"

Коментар

Тоя Шарп дето го взех последния имал вариянт sharp rd688av (без тунер) дето бил използван за запис на мастер и възпризвеждане и тиражиране в американските радиа по онова време. Направо се гръмнах....
                            http://recallsharp.ru/catalog/sectio...ECTION_ID=3418 (към втората половина на страницата). Бре, доволен съм . Наистина се оказва уникална машина. Вече няколко часа я слушам и не мисля да спирам .
                            висете отпуснато

Коментар

Тони, виж какво се появи в един форум:

http://www.bgaudio.org/forums/viewto...p?f=68&t=20199
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                                Тони, виж какво се появи в един форум:

http://www.bgaudio.org/forums/viewto...p?f=68&t=20199
                                Бая голяма колекция, интересно че някой веднага е броил 400 лв за големия Шарп, явно има фенове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X