Здравейте, някой ползвал ли е такъв тип трион за овошките. Дали няма да натежава на ръката след окастрянето на 10-20 дървета, реже ли добре и по тънки клонки(издънки).
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Електрически верижен трион за клони???
Свий
X
-
Първоначално публикуван от mishkata_mp Преглед на мнениеЗдравейте, някой ползвал ли е такъв тип трион за овошките. Дали няма да натежава на ръката след окастрянето на 10-20 дървета, реже ли добре и по тънки клонки(издънки).
Чичо ми има подобен (те са десетки май) и мога да ти го снимам.
Но не за да търсиш точно такъв а за да го избягваш на всяка цена - чеп за зеле не става от него.
Враг усраине
- 3 likes
Коментар
-
Имам на Щил, много е добър но и цената е добра, 330 лева... Батерията държи около 30 мин и се зарежда за 40. Гледах и тези с листовия нож, обаче ме притесняваше, че се движи само напред и назад и може би ще играе ако не захапе добре клона и се отказах и взех такъв с верига.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mishkata_mp Преглед на мнениеЗдравейте, някой ползвал ли е такъв тип трион за овошките. Дали няма да натежава на ръката след окастрянето на 10-20 дървета, реже ли добре и по тънки клонки(издънки).
Единствения недостатък е, че след две години ползване не мога да намеря толкова малка пила за да си наточа веригата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от mishkata_mp Преглед на мнениеКолебая се между сабления трион и верижния, затова искам да чуя кой от кое е по доволен.
Този тип е идеален за клони:
А този тип пък е идеален да режеш тръби, дъски и т.н., не е удобен да работиш с една ръка за клони, силата му е другаде:
Това от мен.
Ако държиш да вземеш верижен, препоръчвам ти на Щил, като задължително си вземи при възможност още 1-2 батерии и ще имаш 1 час сигурни да работиш спокойно, резервна верига и специална тънка пиличка за заточване на веригата:
Последно редактирано от Еделвайс; 14-01-23, 08:23.
- 2 likes
Коментар
-
Аз ползвам това - приставка към ъглошлайф. Ползвах я със стария зелен, но след четири години машината умря. Сега е на безчетковия.Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 г.
Kia K5 LPG 2012 г.
LZ1DED
- 2 likes
Коментар
-
Това е много готино решение, предполагам въпросната приставка е универсална и може да стане за всеки акумулаторен ъглошлайф? Имам акумулаторен ъглошлайф на Hitachi, може ли линк за въпросната приставка?
Това ли е твоята приставка: https://www.emag.bg/pristavka-za-ygl.../pd/DVRC44BBM/Последно редактирано от Еделвайс; 14-01-23, 12:58.
-
Първоначално публикуван от mishkata_mp Преглед на мнениеКолебая се между сабления трион и верижния, затова искам да чуя кой от кое е по доволен.
Коментар
-
Като пуснат малкото верижно трионче със сигурност ще го купя.Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 г.
Kia K5 LPG 2012 г.
LZ1DED
Коментар
-
Не знам дали ще ми хареса и трябва да имам възможност да го върна, затова не ползвам lidl.de. Нямам причини да бързам.Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 г.
Kia K5 LPG 2012 г.
LZ1DED
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеИмам двата саблени и верижния на parkside . Големия саблен не може да се ползва за клони с една ръка, малкия има приставка като показаната, реже до 7-8 см Ф, верижния реже много по бързо и доста по дебели клони, идеален е за кастрене , особено на високи дървета
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар